download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 114/136 (1355 фирми общо)следваща >>
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ТЕРМОПОМПИ! Най-постоянният и достъпен енергоизточник е топлината акумулирана в земната кора. Тя е от категория "възобновяем енергиен източник" - раздел "геотермална енергия". За нормалната и високоефективна работа на термопомпите тази топлина е достатъчна. Те я преобразуват в топлина 50-60 гр., а отпадъкът е студ. Съотношението между вложената ел. енергия и получената от геотермална енергия топлина е 1част ел. енергия за 4 части топлина.
Внос и продажба на резервни части за Татра Камаз Маз Краз
Рубитерм ООД е фирма, извършваща следните дейности: Продажба, отдаване под наем и сервизно обслужване на преносими химически тоалетни и хидравлични платформи с височина до 13 m. Огнезащита на кабели, метални и дървени конструкции, импрегнация на текстилни материали. Производство на противопожарни врати и клапи. Проектиране и изпълнение на пожароизвестителни, пожарогасителни и дренчерни инсталации. Доставка и монтаж на на гъвкави, подвижни, автоматични димо- и пожарозащитни прегради /завеси/ с пожарозащита до 120 минути. Продажба на поликарбонатни плоскости, акрилни маси и столове, стъклокерамика за басейни, лекотоварни автомобили MUDAN и др. Продажба, проверка и зареждане на Противопожарни уреди – пожарогасители, касети, шлангове, КСК и др.
Отопление, климатизация, вентилация, газификация - проектиране, изграждане, инсталация, въвеждане в експлоатация, 24 часово сервизно обслужване (в рамките на гаранционния период, с възможност за абонамент).
Вибробункери за ориентиране на различни видове деайли.
Производство и търговия с малогабаритна техника-мотофрези и косеща техника, мотопомпи, пожарогасителни системи и резервни части.
Продажба и поддръжка на електроинструменти Sparky. Голям асортимент от бормашини, винтоверти, шливовачни и полиращи машини, перфоратори, къртачи, триони, фрези и други електро интрументи, както и сервиз и части за тях.
Фирма Термомакс Еоод се занимава с монтаж, ремонт и поддръжка на климатична и хладилна техника. Фирмата изработва помещения от термопанели. Предлага богата гама от ел. материали Makel.
Групата по лазерно рязане и лазерно маркиране към Техническия университет -София извършва и услуги на външни клиенти като прецизно изрязване на детайли по контур на клиента от черни и неръждаеми материали и плексиглас.
Сокол" АД е дружество с 40 годишен опит в проектирането и производството на екипировка за инструментални и нестандартни машини: - щанци, фини щанци - матрици - шприцформи за пластмасови изделия - инструментална екипировка - пресфoрми за алуминиеви детайли - специално оборудване, по заявка на клиента. Произвежда: - екипировка за инструментални и нестандартни машини - детайли и инструменти със сложни равнинни и пространствени профили - технически пластмасови детайли - прозрачни и непрозрачни - скрепителни елементи - болтове, щифтове, оси и други - матрици, щанци и щанцовани детайли - зъбни колела - с прави и наклонени зъби. - други - по заявка на клиента.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.