download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 117/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Търговия с металорежещи, измерителни, ръчни инструменти и абразиви.
Производство на машини за месопреработка, кланично и хигиенно оборудване, неръждаемо оборудване (парапети за хотели, ресторанти и др), детайли на CNC-5 осни машини, водно 3D рязане. Абкант огъване.
Диагностика и ремонт на хидравлични системи на всякакъв вид пътно строителна техника. Ремонт на аксиално бутални помпи и хидромотори, зъбни помпи и хидромотори, хидравлични цилиндри и распределители. Ремонт на бетонпомпи, бетоносмесителни кошове на бетонпомпи, подмяна гумени бутала, шевронови пакети, подмяна бетоно транспортни тръби. Ремонт на багери, валяци, асфалто полагащи машини, булдозери, челни товарачи и мини челни товарачи. Диагностика на място на машината.
Производство и износ на машини и режещи инструменти за месопреработка, оборудване за кланици: гилотини с надлъжно и напречно рязане; триони за разполовяване на свине и говеда; линии за обезкостяване на птици; машини за термична обработка (щавене) на свински крака, уши и почистване на телешки шкембета; ножове за обезкостяване и дране; ножове за кутери; ножове и решетки тип "турбо" за месомелачки. Изключителен представител за България на : "NOWICKI" - Полша, произв. машини и оборудване за месопреработвателната промишленост(кутери, тумблери, инжектори, ледогенератори и др "EICKER MESSER" SOLINGEN – Германия, всички видове ножове за колбасарството и бита; "WAMMA" - Полша, произв. кланични линии, хигиенно оборудване
Изработване и монтаж на метални конструкции, проектиране, ремонтно -възстановителна и заваръчна дейност, изработване и монтаж на цистерни, силози за инертни матириали, транспортни услуги.
Търговия със спирателна арматура. Фирмата разполага на склад с всички видове шибъри, вентили, възвратни клапи, филтри, ел. приводи и др.
Селопласт ООД, фирма с традиции в производството на самозалепващи етикети на ролка и на многообразие от самозалепващи ленти, тиксо с печат на лого;маркиращи клещи, баркод принтери, стреч фолио,изолирбенд,етикети за маркиращи клещи, термо-принтери, етикиращи везни, с и без печат, апликатори, сигнални ленти, хартиени ленти, хоби ленти, duct tape, изолационни ленти.
Кари, терминални влекачи, ричстакери, контейнерообработващи кранове, Калмар, продажби, резервни части, сервиз, строителни машини, багери, челни товарачи, багер-товарачи, грейдари, дъмпери, Volvo, Volvo Construction Equipmen
Фирмата произвежда и предлага стоманени въжета и сапани по поръчка на клиента. Издава сертификат за качество. Лентови транспортьори - нови и втора употреба. Транспортни ленти - от 500 до 1200 мм. Ролки за лентови транспортьори. Редуктори и мотор-редуктори. Покупко-продажба на телфери. Ел. двигатели. Куки и халки. Хидравлични и винтови преси.
Фирмата е с традиции в ковашката дейност. Изработваме лопати, мотики, тесли, брадви, чапи, стоманени въжета и сапани паяци, боксирни, двойки, четворки с куки и халки - придружени със сертификат за товароподемност. Доставка на транспортни ленти, спирателни кранове, редуктори, телфери, мостови кранове и части за тях, ел. материали, лентови траспорьори, железария, хидравлични преси, стругове, фрези.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.