download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 118/136 (1355 фирми общо)следваща >>
ИЗОСОФТ ЕООД внася авт. линии за производство на брикети, пелети от дървесни и раст. отпадъци, карбонизиращи машини за производство на дървени въглища, строителни машини и съоръжения, линии за производство на крака за палети от дърв. отпадъци, рафинерийни системи, авт. линии за производство на пелети и гранули за животни и всякакъв вид съоръжения и машини по предпочитание на клинтите.
Внос и продажба на ризи,бутала,сегменти,лагери и гарнитури за леки и товарни автомобили.
Доставка и монтаж на: -ултразвукови разходомери за напорни тръбопроводи -ултразвукови разходомери (нивомери) за открити канали и безнапорни течения; -ултразвукови портативни (преносими)разходомери (дебитомери); -ултразвукови дебеломери; -катодна защита от корозия.
Производство на подемно транспортни машини, сменяеми съоръжения за кари и пътностроителни машини, преси. Консултации, внос, ремонт. Ремонт и изработване на единични хидравлични цилиндри.
Фирмата се занимава с внос и търговия на нови и употребявани машини от Германия за производството на хляб,тестени и сладкарски изделия.Работим преди всичко по поръчка на клиента.Разполагаме и със склад в гр.Севлиево
Производство на индустриални металдетектори, системи за радиоуправление на улично осветление или на други обекти. "Балти-Стефан Балтиев" ЕТ е основана през 1990г. Индустриални металдетектори произведени от фирмата са инсталирани в Нефтохим-Бургас, Екарисажи, предприятия за добив и преработка на инертни материали, в рудниците на МИНИ-Марица Изток, в предприятия на дървопреработвателната промишленост. През 2004г.и 2005г. са изградени системи за радиоуправление на уличното осветление в Община Николаево и Монтана.
Продажба и сервиз на машини за безизкопни технологии при полагане на тръби и кабели. Представител на Тракто-Техник, Германия.
Айси Стил е производител на хоризонтални и вертикални витрини за хранителни стоки, сладкарски витрини, витрини за сладолед, топлинни витрини и неутрално търговско обзавеждане - бар плотове, стелажи, работни плотове, рукванди.
Внос и търговия със селскостопанска техника и прикачен инвентар-комбайни трактори,пръскачки AGROMA, култиватори,дискови брани,плугове, сеялки Mater Macc, Gaspardo ,косачки,напоителни системи, продълбочители,резервни части и др. agrotehniki.com
Лазерно гравиране и маркиране с последно поколение лазерна система на рекламни сувенири, детайли, инструменти и широка гама изделия. Директна работа върху всички видове метали (неръждаеми, черни и цветни) и предмети от други материали – дърво, пластмаса, плексиглас и т.н. ключови думи: лазерна техника гравиране маркиране лазер

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.