download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 119/136 (1355 фирми общо)следваща >>
ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ до 8т. самосвал с кран до 4т. извозва строителни отпадъци, инертни материали и др. , превоз и разтоварване на палети до 8бр. АВТОВИШКА 22 м. максимален товар 250кг.
Фирмата се занимава с извършване на услуги и отдаване под наем на строителна техника - лека и тежка строителна механизация, както и поръчка, доставка и продажба на строителни машини - багери, минибагери, комбинирани багери, товарачи, бобкати, бетонобъркачи, дъмпери, мотокари, трактори, комбайни, сеялки, ремаркета, косачки, вършачки, сеялки, пръскачки, тирове, хладилни ремаркета, самосвали, цистерни, контейнери, товарни камиони, генератори, асфалто изглаждащи, режещи и полагащи машини, валяци виброплочи, работни палтформи, автовишки, снегорини, къртачи, сонди, диамантини.
Внос на холандските електроинструменти с марката FERM. Производител на газови горелки SD-GAS Внос на ел. помпи SD-AQUA Внос на ръчни инструменти
Сервиз и отдаване под наем на мотокари. Рециклиране и продажба на български мотокари. Продажба на резервни части за мотокари и електрокари. Логистика при покупка на високоповдигач.
Дружеството с ограничена отговорност “Проект-М” ООД е създадено през 1991г. в гр. Стара Загора. Фирмата проектира, произвежда и доставя машини и съоръжения за хранително-вкусовата промишленост: - машини и съоръжения за бутилиране на течности, газирани и негазирани напитки - машини и съоръжения за преработка на мляко и производство на кашкавал - машини и съоръжения за предварителна обработка на плодове (череши, сливи и др.)
Изработване на метални халета и конструкции.
Metal Komers 98 е българска фирма, която предлага транспортни ролки за конвейри, поточни линии и вериги, както и много други механични решения за вашия бизнес. Потърсете ни и ще се убедите в нашия професионализъм.
РУДИ е вносител и дистрибутор на качествени стоки за професионалисти. Основни марки, които предлагаме: FAG, Германия - търкалящи лагери INA, Германия - търкалящи и плъзгащи лагери PBS, Китай - миниатюрни лагери за електродвигатели KING TONY, Тайван - професионални ръчни и пневматични инструменти WLK, Тайван - семеринги и о-пръстени DIAGER, Франция - свредла COMET, Словения - абразиви COMEX, Италия - аксесоари за пневматиката NICRO, Швейцария - химически продукти Когато търсите висококачествени лагери и инструменти на достъпни цени, обърнете се към нас. С магазинната си мрежа в страната, както и посредством работата с колеги търговци, фирмата се старае да предложи на клиента добро обслужване и разнообразие от стоки. www.rudibg.com Посетете нашия интернет магазин, където можете да търсите стоки в базата на РУДИ и да получите информация за цени и наличности, както и да направите поръчка към нас, която ще ви бъде доставена директно.
Машини за обработка на кабели - за рязане и зачистване на кабели. Машини за кримпване на кабелни накрайници и съединители. Инструменти за кримпване. Устройства за контрол на качеството.
Фирмата произвежда режещи инструменти за преработка на пластмаса, хартия дървообратване, опаковъчни ножове и др.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.