download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 121/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Карбонадо е компаниия специализирана в производството на: метални конструкции; нестандартно обoрудване и екипировка; монтаж на автокаранове; ремонтна дейност и изработка на резервни части и машини за строителството, корабостроенето, самолетното обслужване, текстилната, хранително-вкусовата и химическата промишленост.
УИНМАШ ООД е официален представител на немска / KMW Engeneering GmbH /, италианска / PERTICI S.p.A /, унгарски и ред турски фирми предлагащи уреди, машини, автомати и цялостни компютъризирани поточни линии за производство на дограма от ПВХ / PVC / и алуминий, стъклопакети и щори. Предлагаме консултации / относно необходими мощности, пространство, необходими електрически мощности, въздух по налягане и др. /, доставка до желано от клиента място, монтаж, пускане в експлоатация, обучение на персонал, гаранционна поддръжка и след гаранционен сервиз. Работим активно с голяма част от банки и лизингови къщи / възможност за лизинг/.
Фирма Валтек предлага на клиентите си следните услуги: - пълен инжинеринг в сферата на автоматизацията на дискретните и непрекъснати индустриални процеси и електрическо оборудване в индустриалните компании - развитие и реализиране на сложни изчислителни системи, управляващи индустриални системи, операционен контрол за отделни параметри, обекти, машини, комплексни инсталации и електрически задвижвания - поправяне, модернизация и поддръжка на готови системи в сферата на управляващите устройства и автоматизацията - смяна на инсталации и поправка на корабни устройства за управление - разработване на проекти за енергийна ефективност
Диамантени тръби за желязобетон /боркорони/, диамантени инструменти от висока технология. Рециклаж. Имекс - ДТП ООД въвежда нова дейност на пазара на диамантени инструменти: висококачествено рециклиране на Вашите боркорони, всички размери - от ф 12 до ф 1200.
”ДУЛОКОМЕРС” гр. Плевен вече седемнадесет години е на българския пазар, като основен предмет на дейността ни е доставката и реализацията на суровини и материали, внос от страни от европейската общност, Турция и ОНД - Русия, Беларус и Украйна, където имаме наши офиси. 1. Колена горещоогънати безшевни по DIN, ANSI и ГОСТ от черни и неръждаеми стомани; нормалностенни и дебелостенни. 2. Преходи ковани по DIN, ANSI и ГОСТ от черни и неръждаеми стомани. 3. Тройници ковани и фланци по DIN, ANSI и ГОСТ от черни и неръждаеми стомани.
„Алекс-ТВА” е официален представител на немската фирма SCНMETZ, която от 1851 година произвежда най-добрите и конкурентноспособни игли. Предлагаме всички системи, използвани при изработката на всякакъв вид текстилни и кожарски изделия. Дистрибуцията на конци АРПА също е основно перо в дейността ни. Те са подходящи за шев както на трикотажни облекла, така и на конфекция. Характерното за тях е, че са с изключително високо качество и не подлежат на багрене. Богатият асортимент, наброяващ 700 цвята, е нашето главно преимущество. SOLINGEN – символът на немското качество - е наш традиционен доставчик на богата гама ножици, необходими във всички етапи на производствения процес. Надеждността и прецизността на среза са гарантирани. Консумативи, принадлежности и резервни части внасяме от най-големите фирми в Германия, Италия, Тайван, Китай и Япония. От 1997 година, вече цяло десетилетие, „Алекс-ТВА” присъства трайно на българския пазар. Стремежът ни е да удовлетворим изискванията Ви, да създадем едно дълготрайно и полезно сътрудничество и да Ви помагаме със съвет и консултация по всеки възникнал въпрос в трудната и разнообразна работа на производителя на облекло.
Проектиране, доставка и монтаж на индустриални стелажи и системи за складиране на стоки. Специални складови системи. Представителство на италианската фирма Мetalcoop s.c.a.r.l. за територията на България. Системи за магазинно обзавеждане-cупермаркети, магазини – от всеки тип, аптеки, касови места. Метални гардеробчета за съблекални. Електро материали. Непромокаеми облекла.
Проектиране и производство на машини, детайли, уникални автомати, манипулатори, роботи, автоматизация на производството, чертежи и документаци, якостни изчисления, 3D CAD системи, компютърно проектиране и моделиране.
Нашата фирма се занимава със строителство и търговия на строителни материали. Дистрибутори сме на YTONG – България, СИКА, БАУМИТ БЪЛГАРИЯ, ОНДУЛИН, MONOTUB , ТЕГОЛА, ХИЛТИ, ТИСЕН, ВИНЕРБЕРГЕР, ексклузивен представител на ЗАО „Рязанский КРЗ” за България, Гърция и Турция на хидроизолационни материали и други по-малки фирми. Разполагаме с три складови бази на територията на гр. Ямбол и гр. Царево, множество транспортни машини, самосвали, 20 т кран, багери, булдозер, автовишка, арматурен двор, скелета, ударно пробивна техника, пълна гама техника за шлайфан бетон и друга строителна техника. От създаването си фирмата е построила множество строителни обекти на територията на гр. Ямбол, гр. Сливен, гр. Поморие, гр. Раднево и други селища. Имаме построени четири ЖСК, завод за профилни тръби в гр. Стралджа, завод за солозамразяване на ЕФЕБ гр. Ямбол, киносалон в гр. Стралджа, зеленчуков пазар в кв. Каргон - гр. Ямбол, множество бензиностанции, включително и OMV , увеселителен комплекс с плувен басейн ВЕГА, вилно селище Овчарица, парокотелни работилници и бази на АД „Топконсерв”, склад за слънчоглед на „Папас олио” АД, участие в строителство на зеленчукова борса в гр. Сливен, като подизпълнител на „Сиконко” АД, Художествена галерия, хидроизолации на АД „Топконсерв”, нов хлебозавод на „Ямболхляб” ООД, мотел, складова база на „Бониоборот”, гр. Ямбол, три междуселски пътя – с. Ботево, с. Стара река и с. Синеморец, вертикална планировка на „Топконсерв” АД – офис сграда, офис сграда на ПИБ и Общинска банка АД, покрив на „Химмаш” АД, множество обекти на „Мини Марица Изток”, авиобаза Безмер и други обекти. Гаранционното обслужване, което фирмата поема е съгласно БДС и допълнително такова, посочено в сключените договори със съответните инвеститори. Във фирмата работят двама строителни инженери, четирима строителни техници и 150 квалифицирани строителни работници. Фирмата е член на БСК.
Търговия с метали и стомани, голяма складова наличност, Стара Загора, доставки в цялата страна, спектрален анализ, производство на заготовки и детайли

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.