download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 125/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Порталът за машини от А до Я! Търсите машина? Намерете я тук! Пусни своите обяви БЕЗПЛАТНО! www.mashinite.com
Официален представител на FELDER KG за България. Доставка и продажба на машини и инструменти предназначени за дървообработващата и мебелната промишленост - циркуляри, кантиращи машини, фрези, абрихти, щрайхмуси, лентови и широколентови шлайфове.
Шети България ЕООД е Вашият компетентен партньор при изработването на единични или комплексни изделия от метал. Шети България ЕООД си сътрудничи тясно с фирми в сферата на електрическата, машиностроителната, мебелната индустрия, както и в сферата на домакинските уреди. Шети България ЕООД е един от водещите производители в Европа на панти и механизми за мебели и бяла техника. Застъпени са следните производства: щанцоване, струговане, фрезоване, шлайфане, нишкова-ерозия, заточване на инструменти, заваряване.
Колдклийн ООД (wwww.coldclean.net) - индустриално почистване със сух лед - бързо, екологично чисто, без абразиви и химикали. Продажба на машини за почистване със сух лед, гаранционно и следгаранционно обслужване, обучение на персонал и чистене по заявка на клиента. Съкращава времето за почистване с около 80 %. Колдклийн ООД е официален представител на Cold Jet - технологичен лидер в областта на почистването със сух лед. За подробности тук: www.coldclean.net
ИНТЕРТЕХНИК ГРУП ЕООД е доставчик на широка гама индустриално и сервизно оборудване, машини, инструменти и консумативи за фирми от цялата българска индустрия. Разполагаме и с пълна гама специализиран и конвенционален инструментариум – професионални ръчни инструменти, пневматични и електроинструменти. Всички предлагани продукти са с доказано качество и отговарят на изискванията за безопасност на ЕО, на световните стандарти за качество /DIN, ISO, AWS/, както и на изискванията по БДС. Предоставяме на своите клиенти комплексно обслужване: професионална консултация при избор на най-подходящото оборудване, кратки срокове на доставка, гаранционно и извънгаранционно обслужване, гъвкави схеми на разплащане.
Информационна система за промишлени стоки. Машини, инструменти, суровини, селскостопански машини, електротехнически машини и материали.
Фирма Касимекс ООД, водещ вносител и доставчик на търкалящи лагери, ремъци, вериги, семери и други резервни части. Директен вносител на трактори от Япония, прикачен инвентар и друга самоходна техника. Доставка до всяка точка на страната.
Основна дейност на фирмата е търговия с металорежещи, измервателни, ръчни инструменти и екипировка за машини. Разполагаме с магазин и склад които се намират в непосредствена близост до завода за инструменти в гр. Дряново. Поддържаме количества на склад като част от асортимента е: свредла – с цилиндрична и конусна опашка; кобалтови; центрови; със сменяеми твърдосплавни пластини; с удължена работна част; свредла за бетон; фрези – дорникови; със сменяеми твърдосплавни пластини; със запоени твърдосплавни пластини; канални; червячни; високопроизводителни; твърдосплавни; циркулярни и др. метчици – машинни; ръчни; с винтов канал; усилени; нормална и ситна стъпка и др. плашки – ситна и нормална стъпка; леви; райбери – ръчни и машинни; зенкери – за отвори; за фаски; патронници – самозатягащи; с ключ; дорници ; втулки; твърдосплавни пластини; въртящи центри универсали щанги; борщанги; стругарски ножове със запоени и със сменяеми пластини; шублери; микрометри; вътромери; магнитни стойки и др. пили; отверки; ключове; клещи; чукове и др. абразиви; карбофлексови и ламелни шайби; шкурки; машинни и ръчни ножовки; биметални ленти; Това е част от складовата ни наличност която вярваме, че правилно ще Ви ориентира в естеството на нашите продукти. Предлагаме разсрочено плащане както и доставка на място.
Фирмата се специализира в производство и доставка на хидравлични маркучи с накрайници за всички отрасли на промишлеността. Доставя хидравлични тръбни свързващи елементи, сферични кранове, бързосменни съединители, измерваща техника (манометри, измерващи точки), скоби за тръби и други машинни елементи. Обезпечава комплексни доставки на промишлени маркучи на база синтетичен каучук, PVC PU, PA, както и доставки от техническа гума, особено гумени плочи. Част от дейността на фирмата представлява доставки на стоки в области с приложение на сгъстен въздух- бързосменни съединители, спирални маркучи, обдухващи пистолети, части за тръбопроводи за сгъстен въздух.
Продажба на : Металообработващи машини с ЦПУ ( CNC ) - нови и употребявани, Лентоотрезни машини, Биметални ленти, Патронници ( Универсали ), Менгемета, Въртящи Центри, Смазващо охлаждаща течност, Обработка на детайли.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.