download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 13/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Производство на миньорски акумулаторни лампи, осветителна техника и взривни машини.
- Конструиране и производство на електронни модули и прекъсвачи за ръчни електроинструменти. - Насищане на печатни платки; - Проектиране, монтаж и сервиз на автоматични системи за резервно електрозахранване; - Проектиране и производство на електронни ключове EcoLight и AutoSwitch; - Покрития: Метални - поцинковане, химично и електрохимично никелиране, калайдисване, помедняване, посребряване, анодиране и цветни покрития на алуминий; Неметални - цветни електростатични прахови покрития; - Металообработка - конструиране и производство на инструменти и инструментална екипировка, производство на шприцови и щанцови детайли. - Окто -7 е оторизиран дистрибутор и сервиз на ръчни електроинструменти SPARKY. Сертификат за качество ISO 9001:2000 Прекъсвачите са сертифицирани от VDE, а електронните модули от TUV. ОКТО-7 разполага с конструкторски екипи, в които работят висококвалифицирани електронни, софтуерни и машинни инженери. Завършеният цикъл на проектиране, производство, контрол и доставка, както и квалифицираният ръководен и изпълнителски персонал гарантира на нашите клиенти гъвкавост и бързина при изпълнение на поръчките - от идеен проект до готови изделия.
Сертифицирани по ISO 9001. Управление на проекти, консултиране, супервизия, проектиране, доставка, строителство, инсталиране и въвеждане в експлоатация на тръбопроводи за газ, нефт, нефтопродукти, водопроводи, канализационни и отоплителни системи и съпътстващи съоръжения. Проектиране, производство, инсталиране и въвеждане в експлоатация на газоизмервателни и регулаторни станции. Доставка на материали и оборудване за изброените системи.
Сертифицирани по ISO 9001. Управление на проекти, консултиране, супервизия, проектиране, доставка, строителство, инсталиране и въвеждане в експлоатация на тръбопроводи за газ, нефт, нефтопродукти, водопроводи, канализационни и отоплителни системи и съпътстващи съоръжения. Проектиране, производство, инсталиране и въвеждане в експлоатация на газоизмервателни и регулаторни станции. Доставка на материали и оборудване за изброените системи.
Линейна, измервателна, предавателна техника; лабораторно оборудване; тръбно-верижни транспортьори за насипни материали; сушилни кипящ слой; стоманени топки; облицовки за мелници. Сервизна дейност и резервни части.
*Водеща българска фирма за производство на механични челни уплътнения за помпи, компресори и бъркалки. Обслужва всички значими фирми от промишленоста, морския и речния флот *Ремонт на помпи - всички видове (центробежни, бутални, зъбни и т. Н.). *Ремонт на бутални и винтови компресори. *Производство и ремонт на клапани за бутални компресори. *Компенсатори за тръбопроводи - метални, тефлонови и гумени. *О пръстени и уплътнения за хидравлични цилиндри - от NBRQ тефлон, витон, гума, силикон, полиуретан и т. Н.
Директен вносител на: лагерни сачми – от неръждаема, лагерна и нисковъглеродна стомана, от специални сплави, от пластмаса, гума, керамика и стъкло; лагерни ролки и игли; сферични опори; ролкови вериги – индустриални и селскостопански. Търговия с неръждаеми и пластмасови пластинчати вериги; верижни колела, зъбни колела и ремъчни шайби; конвейерни компоненти; трансмисионни ремъци – трапецовидни, плоски, зъбни и пистови; транспортни ленти; мотор-редуктори и вариатори; електродвигатели; спирачки и съединители; антивибрационни елементи; перфорирани ламарини; неръждаеми и месингови мрежи; технически пластмаси – плочи, пръти и тръби; шнекове.
Реклама: панаирна, печатна, външна. Внос на печати, машини и консумативи за тяхната изработка. Организатор на изложението Баш Майстора.
Официален Дистрибутор за България на DANFOSS A/S Denmark. Търговия с хладилна и индустриална автоматика, горивна техника, водна арматура и др.
Търговия с прибори и консумативи за безразрушителен контрол и специализирани измервания. Сервиз. Инжинерингова дейност.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.