download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 31/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Проектиране, обзавеждане и оборудване на обекти: летищно и терминално оборудване; оборудване на музеи, галерии; осветление и електроинсталационна техника; административно и домашно обзавеждане; професионални кухни и кетеринг; осигурително оборудване.
Проектиране, производство, монтаж, пуск, настройка, гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатични вентилационни и отоплителни инсталации.
Внос на пневматични инструменти. Износ на дървени сглобяеми къщи.
Внос и износ на скални материали, рудни минерални суровини, машини за добив и преработка, метални конструкции и др. Инвестиции. Представителство на BENETTI, Италия.
Внос и износ на рудни минерални суровини и машини за добив и преработка на такива. Инвестиции. Представителство на BENETTI, Италия.
Производство на хидравлични бутални цилиндри с италиански материали. Продажба на голяма гама от хидравлични елементи. Изработвне на различни видове гъвкави съединения (маркучи) за хидравличната система.
Производство и оценяване на машини и съоръжения.
Ексклузивен представител за България на: KAUFMANN HOLZ GmbH - Австрия, НUENNEBECK GmbH - Австрия, DSI DYWIDAG-SYSTEMS INTERNATIONAL GmbH -Германия. Продажба и отдаване под наем на строителни кофражи, строителна техника и аксесоари.
Продажба на търкалящи лагери, ремъци и семеринги за промишлени, селскостопански машини и автомобили. Над 6000 вида на склад. Собствена мрежа от 11 складове и магазини в страната. Официален дистрибутор на Германския концерн FAG. Бързи доставки на всички видове лагери.
Извършва: проучване, проектиране, изграждане, монтаж, сервизно обслужване, доставка на готови уреди, съоръжения, газостанции, газорегулираща техника, кухненски газови уреди, тръби и арматура и др.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.