download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 37/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Произвежда: роботи и манипулатори, средства за автоматизация, машини за конфекциониране на гуми, дървообработващи машини, СВД, вълнови редуктори, универсални патронници, възли и детайли за машини.
Предлага сушилни инсталации и технологии. Производство на камерни, тунелни, конвейерни и др. сушилни с микропроцесорно управление, в т. ч. за: дървесина, хранителни материали, плодове и зеленчуци, билки и гъби, зърнени култури, тютюн, керамика, бояджийски покрития, насипни материали и др. Автоматизация и оптимизация на сушилни и пещи. Слънчеви сушилни и отоплителни инсталации. Изработка на водогрейни и парни котли с ниско налягане. Енергоспестяващи и алтернативни топлинни източници. Инсталации за биогаз.
Търговска фирма с участието на Минския лагерен завод (МПЗ). Директен внос на лагери от Беларус и 8 завода в Русия. Лицензодържател на марката MPZ и представител за Балканския полуостров. Дистрибутор на NSK - Япония. Притежава сертификат ISO 9001:2000. Търгува с лагери, греси и масла АЗМОЛ, продукти LOCTITE.
Производство на всички видове водомери за битови и промишлени нужди, сервомотори, релета за стартери, електромагнити.
Представител на Sew - Eurodrive GmbH, Германия: мотори - редуктори и инвертори.
Производствена, инженерингова, сервизна и търговска дейност с телфери, кранове и кранови компоненти, подемно-транспортни и складови машини, комплектни автоматизирани складове и транспортно-складови системи, патенти, лицензи и ноу-хау за тези стоки.
Официален вносител на промишлена и битова климатизация CARRIER.
Изключителен представител на Комацу Европа Интернационал в България. Продажба на строителни машини. Продажба и доставка на резервни части. Сервиз.
Търговия с алуминиеви профили и машини за производство на алуминиева дограма.
Проектиране, производство, търговия, монтаж и сервиз на теглоизмервателни уреди и дозиращи системи: електронни везни от 1 до 1000 кг.; автомобилни везни /електронни и механични/; механични везни от 1 до 10000 кг.; храномери 1 L; дозатори.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.