download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 38/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Внос от Германия и търговия с автосервизно оборудване. Стендове за геометрия, подемници, спирачни стендове, монтаж на гуми, подемници, спирачни стендове, газоанализатори, тестери за амортисьори, апарати за зареждане на климатици, демонтажни машини, оборудване за ГТП, компютърни балансмашини.
Генерален представител на VOGEL PUMPEN - Австрия за България. Предлага: Хоризонтални и вертикални центробежни помпи за гореща и студена вода; Циркулационни помпи за гореща и студена вода; Инсталации за повишаване и поддържане на налягането; Потопяеми помпи за сондажни кладенци; Отводнителни фекални и шламови потопяеми помпи; Помпи за химическата, фармацевтичната, хартиената промишленост; Помпи за тежката индустрия - багерни помпи.
Производство на хидравлични гилотини, абкант преси и друго нестандартно технологично оборудване.
Износ на машиностроителна продукция: електро- и мотокари, части за тях, трансформатори, дървообработващи машини и други.
Официален вносител на VIALLE B.V. - Холандия. Внос на автогазови уредби, компоненти и съоръжения.
Фирмата предлага: електронни везни - железопътни, автомобилни, кранови, лентови, в поток, платформени; системи за дозиране и контрол за поосово мерене и мерене в движение; ценообразуване, порционни, висящи и броячни везни; аналитични, технически, медицински, преносими и мини везни; влаго-анализатори, РН-метри; компютри със специализиран софтуер, принтери за самозалепващи се етикети; изграждане на локални мрежи за търговски обекти; механични везни - продажба, сервиз и ремонт.
Внос на: фитнес оборудване, сауни, солариуми. Оборудване на фитнес зали, спортни центрове, фризьорско оборудване; Оборудване за хотели и ресторанти. Внос на луксозни календари, календар-бележници и рекламни сувенири. Собствен фитнес център и соларни студиа. Международен автомобилен транспорт със собствени автомобили.
Внос от Германия на инструменти за строителството, градинарството, дърводелството, машиностроенето и бита.
Сдружение с нестопанска цел за: подпомагане развитието на месопреработвателните предприятия; защита на правата и законните интереси на членовете му пред законодателната и изпълнителната власт; разработване на предложения за нормативна уредба и други.
Производство на нестандартно оборудване за хранително-вкусовата промишленост.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.