download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 52/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Търговско представителство на фирмите: Poly-clip System - клипсмашини, клипси, окачки; Convenience Food Systems - оборудване за месопреработка, оборудване за производство на полуфабрикати и готови храни, вакуумопаковъчни линии; STOCK - стерилизационна техника; ALCAN - съдове от алуминиево фолио, алуминиеви опаковки; HAHN - стабилизиращи системи; ETOL - аромати, оцветители.
Машиностроене.
ММС предлага техническо снабдяване, снабдяване с корабни горива и масла, доставка, прегледи, тестване на противопожарно и спасително оборудване, хранителни продукти, акцизни стоки, аудио-визуална и битова техника, компютърен хардуер и софтуер. ММС е дистрибутор и на редица известни производители на морско оборудване, като Molyslip UK смазочни материали и лубриканти, Katradis Гърция производител на въжета, аноди и др., Lankhorst Touwfabriken B.V. – Netherlands, най-големият производител на полипропиленови въжета в Европа, Linde Gas – технически газове, Dupont - refrigerants, McMurdo Pains Wessex Hansson Pyrothech – Sweden, Tec Container SA - Spain, както и български контрагенти като Лукойл Нефтохим Бургас АД, Loctite – Bulgaria, Festo - Bulgaria, Germanos, Киров BOSCH, Химснаб – Русе, Бестимекс ООД, Каммертон България, Conrad electronics, и т. Н.
Производител на машини и линии за опаковане, дозиране, бутилиране. Произвежда машини за лепене на PVC дограма; Машина за производство на салфетки; Машина за опаковане на стоки на Европалет със Стреч фолио.
Медицинска апаратура: стерилизатори, сушилни, негативоскопи, физиотерапевтичен апарат за динамична термостимулация. Лабораторно оборудване: дестилатори за вода, стерилизатор на “Кох”, миксер, водни бани, пясъчна баня, муфелни пещи. Аптечно оборудване: приспособление за затваряне на кръвни банки, дозатор за прахообразни лекарствени средства, бюретъчни дозатори за течни лекарствени средства. Възли и детайли за автоматични линии, машини и манипулатори - опаковъчни, пълначни, етикиращи, зареждащи и др. Комплектни изделия, възли и детайли по поръчка. Автоматизирани котли за отопление с водна риза за пелет гориво - 25 и 50 квт. Оптико-механични изделия – оптични прицели за спортни и военни цели. Газ-сигнални средства за самозащита – автоматичен газов пистолет “Булфорс” и двузаряден миниатюрен газов пистолет-сигнализатор “Оса”. Опит в производството на промишлени и учебни манипулатори. Нестандартно лабораторно и промишлено оборудване. Хотелиерски услуги в собствени почивни бази – Вила “Чайка” с 40 места, на брега на язовир “Доспат”, намиращ се на 50 км. юго-източно от Велинград, с надморска височина 1200м.; Почивен дом “Витоша” във Велинград с 200 легла, два открити басейна с минерална вода; Туристическа хижа с 14 легла в местността “Кладова”, с надморска височина 1800 м., на 15 км. от Велинград.
Изработва метални изделия от стомана и чугун в единични бройки и малки серии. Извършва операции като отрязване, щанцоване, заваряване, огъване, пресоване и сглобяване. Приема нестандартни поръчки за изработка на изделия с различна големина и сложност.
Търговия и производство на метал и изделия от метал.
Консултационна дейност в областта на износа на: бутилирани и наливни алкохолни напитки (вино и бренди); оборудване за тяхното производство. Внос от ОНД на резервни части за оборудване в сферата на енергетиката и други отрасли на (тежката) промишленост.
Директен вносител на заваръчна техника и консумативи за заваряване на черни и неръждаеми стомани, чугун и цветни метали, производство на шведската фирма ESAB.
Търговия с металорежещи, дървообработващи и инструменти; Търговия с диамантени инструменти за обработка на стъкло, камък, мрамор, гранит, теракот, гранитогрес.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.