download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 53/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Доставка и сервиз на медицинска апаратура и консумативи за клинични и микробиологични лаборатории: затворена система за вземане на кръв, центрофуги, лабораторни аксесоари – Sarstedt – Германия; анализатори на гликиран хемоглобин (HbA1c), микроалбумин (U-Albumin), С-реактивен протеин (CRP), D-Dimer – Axis-Shield – Норвегия; рециклирани хематологични броячи – Sysmex – Япония, реактиви и сервиз; анализатори за контрол на мастна тъкан в тялото – TANITA – Япония.
Изработване на вакуумни инсталации за термична и химикотелмична обработка на инструментални и конструктивни стомани, за нанасяне на покрития и техните съединения върху метални и пластмасови изделия, върху рулонни материали от полипропилен, платове, кожи и др.
Международна организация за сертификация на системи за управление, продукти и персонал, строителен и технически надзор. Предлагани услуги: Технически надзор съгласно директива за съоражения и оборудване под налягане 97/23/ЕC. Технически експертизи, надзор при изграждането на инвестиционни обекти, сертификация на персонал (заварчици и дефектоскописти). Сертифициране на системи за управление: с-ми за управление на качеството съгласно изискванията на ISО 9001, с-ми за управление на околната среда съгласно изискванията на ISО 14001, с-ми за безопасни условия на труд съгласно изискванията на OHSAS 18001, сертификация, ориентирана към автомобилната промишленост съгласно изискванията на TS 16949, сертификация за Eko-Hotel - система за управление на околната среда на хотели, с-ми за управление на социалната отговорност съгласно SA 8000:2001 и AVE Sector Model, с-ми HACCP - оценка на опасностите и контрол на критичните точки. Контрол, изпитване и сертификация на продукти за съответствие с националното законодателство на Република България и с Европейските директиви Нов подход за получаване на маркировка - CE, GS, CB, Sertifikati GOST-R.
Производтсво на студеноогънати п-профили, метални конструкции, лемежи.
Регионален дистрибутор на немският лидер в производството на лагери SKF-Германия. Внася лагери и от Австрия, Япония, Чехия и др. страни. Предлага пълна гама: лагери: FAG, SKF, SNR, KOYO, TIMKEN, ZKL, GPZ; ремъци, семеринги, зегерки, О - пръстени, лични предпазни средства, заваръчна тел, електроди, грес, техническа химия - спрейове, силикони; такламити и др.
Производство на ГАЗСИГНАЛИЗИРАЩИ СИСТЕМИ за сигнализация и контрол на повече от 40 вида газове и изпарения. Системи за превенция на експлозии и пойари.
Проектиране и монтаж на машини и съоръжения, ремонт на кранове и подкранови пътища, газови инсталции ремонт кранове и шибри. Инсталации за отопления и вентилация.
Производство на дизелови и газови мотокари, електрокари, дизелови и газови мотовлекачи, транспалетни колички и др. Доставка на резервни части. Сервиз.
Внос на заваръчни материали и специализирани машини (Ю. Корея, Италия, Китай). Консултации в областта на заваряването. Супервайзорски контрол при производството на метални конструкции. Обучение и подготовка на български фирми по AWS/ASME/DIN/EN. Сертифициране по DIN/EN за производство на метални, мостови, кранови и ж. П. конструкции.
Производство и автоматизациа на обувни машини. Представител за Североизточна България на японската фирма SMC - световен лидер в областа на пневматиката. Инженерингова дейност в областа на обувната кожарската и текстилна промишленост. Сервиз на всички видове обувни машини.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.