download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 57/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Проектира, изработва и монтира: Парапети за стълбища, балкони, тераси, веранди, басейни и дворове; Халета складови, производствени, хладилни ("сандвич" панели); Щандове изложбени, търговски и складови; Стелажи търговски, рекламни, складови, офисни; Оборудване за бусове и камиони (вътрешни стелажи и термоизолация), Билбордове локални и улични, сглобяеми и разглобяеми конструкции, Рекламни пана, стойки и съоръжения; Барплотове от метал и стъкло, Козирки, тенти и други нестандартни решения, Декори, дизай, проектиране, изработка и монтаж на елементи и съоръжения от метал, стъкло, Обработка на неръждаеми стомани, възли и съоръжения от тях, Заваряване на всякакви видове специални метали и обличане с неръждаема стомана на елементи, дизайн и изпълнение на нестандартни метални конструкции, Подводни конструции проектиране, изработка и монтаж на различни видове, Кейове - проучване, проектиране и изпълнение.
Дилър за България на CATERPILLAR - пътнострителни машини и двигатели, BITELLI - пътностроителни машини, PERKINS - двигатели. Продажба, сервиз и резервни части.
Машини и съоръжения за тютюневата, консервната промишленост. Хранително-вкусово машиностроене, Линии за етерични масла, Сушилни за плодове и зеленчуци, Пожарогасителни инсталации.
Фирмата разполага със собствена линия за горещо поцинковане с големина на ваната 8.4 х 1.3. Пригодена е за поцинковане на всички видове тръби, профили и метални конструкции. Фирмата конструира и произвежда метални конструкции, халета, както и всички видове контейнери за смет.
Специализирана в проектирането и производството на дървообработващи машини и съоръжения. Екипът на фирмата разполага с натрупаните в продължение на 40 години опит и традиции в тази област. В производствената програма са включени, както високопроизводителни професионални машини и съоръжения за масово производство, така и машини предназначени за малки и средни фирми занимаващи се с дървообработване. Фирмата разполага с производствена база от 5500 м2, която е добре оборудвана с универсални и специализирани металообработващи машини. Физическата и химическата лаборатории са много добре екипирани, което позволява да осъществява прецизен контрол на използваните материали и всички технологични операции от производствения процес. За основните машини от производствената програма притежава TUV сертификат. Предлага, както гаранционен, така и извънгаранционен сервиз на произвежданите от тях машини и съоръжения.
Дизайн и производство на спортни автомобили, тунинг, изделия от фибростъкло, /стъклопласт/, твърди покриви за всички видове автомобили и пикапи, пързалки, люлки, водни ефекти, матрици, изкуствени камъни, стени и басейни, резервоари, лодки поправки и нови.
Шлайф на колянови валове, ремонт на биели - калибровка на биелни втулки, разстъргване и хонинговане на цилиндрови блокове, борщанга - тунел основни лагери - тунел разпределителен вал - калибровка на шенкелни втулки, изработка на плъзгащи лагери за Д. В. Г. и др., ремонт на автомобилни глави - проверка за пукнатини - обработка на клапанно гнездо - изработка и смяна на клапанно гнезда от специални материали предназначени за работа на автомобилните двигатели с "ГАЗ". Фирмата работи с машинен парк производство на BERCO - Италия, SERDI - Франция.
Лицензирана фирма за търговия с резервни части за мото- и електрокари, транспалетни колички и телфери. На своите клиенти фирмата предлага нови и рециклирани кари, производство на "БАЛКАНКАР"; складова техника /тран-спалетни колички и телфери/, а така също и пълната гама резервни части за кари.
Фирмата е основана през 1990 година. Проектира и произвежда: машини и съоръжения за UVC антибактириална защита и дезинфекция в хранителната, месопреработвателната промишленост, медицината и други; инсинератори и окомплектовка за тях за изгаряне на битови, биологични, медицински и промишлени отпадъци; метални конструкции; рекламни пана, билбордаве, светещи табла, стекери, менюта, широкоформатен солвентен печат върху венил и други медии, предпечатна подготовка и WEB дизайн.
Изработване на басейни и резервоари от полипропилен. Продажба и сервиз на топловъздушни пистолети и апарати за заваряване на пласмаси "LEISTER".

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.