download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 11/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Изработка на пластмасова дограма, алуминиеви окачени фасади, стъклопакети, ударо-устойчиво стъкло - Триплекс по метода на заливане.
Изработка, доставка и монтаж на щори хоризонтални, вертикални SUNFLEX - продукт на Hunter Douglas, Холандия, щори хоризонтални дървени, мрежи против насекоми - стационарни рамки, ролетки вертикални, врати с панти, плъзгащи се врати. Врати хармоника.
Строителство и ремонти на автомобилни пътища, улици и други инфраструктурни обекти. Производство на строителни и инертни материали за пътното строителство, асфалтови и бетонови смеси, каменни фракции от базалтоандезит за износващи пластове на автомагистрали, І-во класни пътища и сплит мастик асфалт.
Пътно строителство.
Внос на пътно - строителна техника: товарачи, багери, булдозери, автокранове, резервни части и други, както и всичко останало по желание на клиента.
Производство на полипропиленови и полиетиленови тръбни системи за вода, газ, отопление, медицински и технологични тръбопроводи с висока чистота и надеждност. Проектиране и изграждане на всички видове водопроводни, канализационни, отоплителни и други инсталации. Тръби, фитинги, уреди за полифузно заваряване. Нестандартни изпълнения по поръчка на клиента. Сертифицирана по ISO 9001, DIN и DWGV.
Проектиране, изработка и монтаж на алуминиеви и PVC конструкции. Окачени фасади. Търговско обзавеждане и панаирни щандове. Алуминиеви парапети. Собствен склад за търговия с алуминиеви профили и аксесоари. HDPE и PP тръби и фитинги за водоснабдяване и канализация. Помпи. Системи за третиране и пречистване на вода. Обзавеждане за офиси и хотели.
Независим строителен надзор в проектирането и строителството.
Извършва: Проектиране на сгради; Строителство; Търговска дейност с пакетирани стоки - парфюмерия, козметика, перилни и миещи препарати, памперси.
Упражнява независим строителен надзор в проектирането и строителството - Удостоверение # СК-351/21.06.2000 год.; Упражнява техническо ръководство на изпълнение строежи на различни видове сгради и съоръжения; Инвеститорски контрол.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.