download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 200/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Изграждане на сглобяеми дървени къщи EKOHOUSE с конструктивни изолационни панели, проектирани да издържат на атмосферни влияния и да гарантират дълготрайност на сградата. Екологични са при производство и обитаване, влагоустойчиви, нискоенергийни. Сглобяеми са, което означава, че се заготвят и изпълняват на място за изключително кратки срокове. От 7 до 10 пъти са по-леки, което води до по-ниски разходи за основите и ги прави по-устойчиви на земетресения. Характеризират се с висока топло- и звукоизолация.
Производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма - Salamander, всички видове щори, мрежи против насекоми, гаражни врати, ремонт и поддръжка на стари дограми.
Обзавеждане и мебели за дома. Дизайн на мебели - столове, шкафове, маси, дивани, гардероби, мека мебел, спални, легла, матраци и други за кухня, спалня, детска, хол. Уреди за вграждане - фурни за вграждане, хладилници за вграждане, мивки за вграждане и др..
БУЛ СИСТЕМС предлага монтаж и сервиз на автоматизирани поливни системи, помпи за вода, хидрофорни системи, оборудване на кладенци и сондажи.
Търговия с дървен материал.
Мебели и обзавеждане за дома, офиса, хотела. Мека мебел, тръбна мебел, дизайнерски мебели и мебели уникати. Обзавеждане за спални, кухненско обзавеждане, мебели за детски стаи, дневни, трапезарии и др.
Кухни, кухни по поръчка, кухни на ниски цени. Производство на кухненски мебели, цялостно обзавеждане на кухни, уреди за вграждане. Цветовете са в над 500 разцветки. Модерни, класически, със стъкло, с технически камък - кухни за всеки вкус.
Климатици Daikin, Fujitsu, Mitsubishi, Midea, TCL, Protecno и др. Климатизация за дома, офиса, вилата. Гаранционен и следгаранционен сервиз за климатична техника. Оторизиран представител и сервиз на TCL- климатици. Перфектно качество на монтажните дейности. Професионален сервиз за Вашият климатик.
Завивки за спалня. Спални комплекти. Драперия, шалтета. Текстил и аксесоари за ресторанти, хотели, заведения, СПА центрове (калъфи за столове, текстилни салфетки, протектори за маса, хавлиени чехли, хавлии, спално бельо и др.). Качествени хавлии и халати.
При нас може да заявите: - Аварийни ВиК услуги - отстраняване на течове, отпушване на канали; - Водопроводни и канализационни услуги на достъпни цени и високо качество; - Къртачни услуги, включително почистване и извозване на отпадъците. Ние сме ваши ПАРТНЬОРИ, когато трябва: - да се изгради или ремонтира вашата отоплителна инсталация; - да се монтира спирателен кран, водомер, сифон, батерия, вана, душкабина, тоалетна чиния и/или казанче, биде, мивка или друг санитарен прибор; - да се монтира електрически уред - бойлер, пералня, съдомиялна, мелница и др. - да се подменят старите чугунени или каменинови тръби на канализацията с PVC; - да се поднови вътрешната тръбна разводка в жилището; - да се подобри чистотата на питейната вода, да се редуцира налягането, да се отпуши канализацията и др.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.