download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 203/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Пами 2 е мебелна компания, разполагаща с невероятна гама от продукти, отличаващи се със стил и самобитност. Изработваме и предлагаме с интериорно оборудване за всяка стая от Вашия дом или офис, правим също и индивидуални поръчки. Можете да откриете наши магазини във Велинград, София, Варна и Шумен, а предлагаме и безплатна доставка и монтиране на територията на цялата страна.
Офая декор обзавежда магазини с щендери, стелажи, манекени, закачалки, шкафове, аксесоари, рафтове, мебели и др. Собствено производство и директен внос от производител.
Промишлено строителство, строителство на еднофамилни и многофамилни сгради, ремонт и реконструкции на помещения и сгради, саниране. Упражняване на инвеститорски контрол с екип от архитекти и инжинери в строителството.
Фирмата извършва консултантски услуги в областта на строителството, дървени конструкции и покриви, вътрешни и външни ВиК инсталации, изкопни работи и транспорт, отопление, вентилация и климатизация.
Отдаване под наем и продажби на нови и употребявани скелета, кварцови посипки за шлайф бетон, багери и булдозери. Техниката, която осигуряваме ще ви помогне за бързото и качествено изпълнение на строителните обекти.
Комплексно проектиране на жилищни и обществени сгради; узаконяване; частични изменения и силуетни планове; преустройства и обзавеждане на интериора; консултации по проектиране; процедури по одобряване на градоустройствени проекти; проучване на УПИ за строителство; заснемане и изготвяне на екзекутивни чертежи за узаконяване на изпълнени сгради.
Нашата фирма извършва ремонтно - строителна дейност, а изработката на метални конструкции е новото поприще на което „ЛИМК” ООД се представя успешно. Ние имаме стегната организация на работа и спазваме стриктно технологичната последователност на строителните процеси. Нашите служители работят с качествени материали, благодарение на което крайният продукт е винаги с отлично качество. Фирмата осигурява консултации от специалисти, проектиране, доставка и монтаж на конструкциите.
Внос и търговия на мебелен обков и аксесоари за мебели: панти, водачи, винтове, крака, дръжки, закачалки, алуминиеви профили, мивки, аспиратори, кухненски плотове и механизми за вграждане, рафтоносачи, стреч фолио, мебелни лунички и още над 3000 артикула.
Изток Инвест 96 ООД предлага интериорни HDF и входни блиндирани врати на едро и дребно, на склад в София и Варна. Голяма складова наличност, богат избор на цветове, модели и размери. Цени на дребно от 179 до 1099 лв.. Фирмата набира дистрибутори за цялата страна, за които има сериозна отстъпка и много добри условия на доставка.
Официална страница: www.kendyhellas.com “Кенди Хелас” ЕООД е българска проектантско - производствена организация в областта на конвекционалната енергетика и промишленото строителство. Фирмата е специализирана в изработката на метални конструкции и нестандартно оборудване по задание на клиента. Ако се интересувате от метални конструкции и метални халета, "Кенди Хелас" ЕООД е в състояние да отговори на вашите нужди и изисквания. При нас ще намерите всичко необходимо за метални конструкции, независимо дали се касае за производствени метални халета, метални складове, търговски площи. Независимо от предназначението или местоположението на сградата, ние ще Ви я построим в срок и в рамките на бюджета. Фирмата извършва проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции от листова и профилна стомана - черна и неръждаема: метални сгради - халета, метални стълби и стълбищни площадки, метални парапети, метални навеси и козирки, метални врати и огради, както за металургичната, химическата, хартиена и други промишлености, така и за частни клиенти. • Производството на нестандартни изделия от въглеродни, неръждаеми и специални стомани, цветни метали. • Извършване на капитални ремонти в металургията, енергетиката, химическата и минната промишленост. • Извършване на електро - монтажни дейности в промишлеността. • Изработка, монтаж и ремонт на промишлени тръбопроводи - тръбопроводи за пара и гореща вода, газоходи. • Заваряване и заваръчни дейности - черни и цветни метали по всички методи - електродъгово, аргоново, МИГ/МАГ, ВИГ, подфлюсово и електрошлаково заваряване. • Изработка, монтаж и ремонт на метални силози, резервоари и цистерни от черна и неръждаема стомана по документация на клиента. • Проектиране, изработка и монтаж на мобилни сушилни инсталации. • Монтаж, изработка и ремонт на конвейри и транспортьори. • Демонтаж, сортиране и рязане на скрап на стари метални конструкции, тръбопроводи, газоходи, цистерни, силози и други. • Монтаж и ремонт на съдове под налягане. • Изработка на горещо поцинковани метални конструкции за соларни паркове. • Нанасяне на антикорозионни покрития и боядисване. • Гаранционен и след гаранционен сервиз • Кенди Хелас ЕООД дава на своите постоянни контрагенти отстъпки до 5% от стойността на всяка извършвана услуга. За повече информация посетете официалната ни уеб страница или се свържете с нас на посочените телефони.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.