download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 207/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Sogal Furniture е представителен магазин на фирма “НЕГОВА” ЕООД за френските системи за плъзгащи се врати от SOGAL - един от лидерите на европейския пазар в тази област.
Стил Билд Груп е фирма за реновиране, ремонт и дизайн на жилища и офиси, жилищен и обществен интериорен дизайн, интериорно консултиране, реновиране на сгради, къщи, офиси и др.; Фирмата извършва комплексни строително-ремонтни и довършителни работи: мазилки, замазки, шпакловки, зидарии, бояджийски услуги, сухо строителство, топлоизолации, полагане на облицовки-фаянс, теракот, гранитогрес, камък и др.,В и К и парни инсталации, електроинсталации, паркет и дърводелски услуги, къртене, пробиване, извозване на отпадъци, транспортни услуги.
Когато става въпрос за уюта на дома или офиса, е важно да намерите партньор, който няма да ви разкаже колко много неща е постигнал, а ще ви изслуша, ще се съобрази с вас и ако имате нужда, ще ви посъветва адекватно кои щори, врати, мрежи, корнизи за своето помещение е най-удачно да изберете. Единственият критерий тук е личното ви желание и специфичното излъчване на мястото, в което живеете и работите, за да го превърнем заедно в дом. Вашият жилищен или… работен дом. Най-добрият, който сте имали досега, защото щорите са душата на дома, а ние разбираме от щори.
"Макстер C.О.П" ООД извършва висококачествени металообработващи услуги. Ние разполагаме с производствена база, технологични възможности и оборудване за: - надлъжно разкрояване на рулони – щрипс – от поцинкован, студено валцуван или горещо валцуван метал на рулони; - напречно разкрояване на рулони и щрипс със дебелина от 0,2мм до 2,3мм и ширина от 40 до 1000мм.; - обработка на детайли по задание на клиента на стругове, фрези, шлайф машини, борверг и щос; - изработка на продукт от гамата „Макстер“ с метал на клиента; - пробиване на отвори на всякакъв вид профили; - огъване на абкант; - щанцоване.
Производство и търговия на LED осветителни тела и светодиодни модули. Висококачествени LED панели за вграждане или директен монтаж. Индустриални лампи с голям светлинен поток, подходящи за производствени и складови помещения. За изработката на продуктите се използват LED чипове и драйвери от OSRAM, Tridonic, Epistar, Cree. Фирмата предлага проектиране и производство по поръчка, монтаж и следпродажбено обслужване. Решения за цялостна подмяна на остаряло осветление или изграждане на ново.
Фирма „ТеоВесСтрой“ ООД се занимава със следните дейности: - изкопна дейност; - строителство до кота 0.00; - груб строеж; - покривни работи на разнородни по сложност и големина обекти. Фирмата разполага с обучен персонал, готов да предприеме нужните действия за качествено и в срок изпълнение на възложените дейности. Специалистите ни с готовност разрешават различни казуси, възникващи в процеса на изпълнение, като същевременно консултират Възложителя за възможно най-доброто решение.
Нашият сайт е създаден да вдъхновява всеки, който иска по-красив и щастлив живот у дома. Оферти за продажба на апартаменти, къщи, парцели, земеделска земя. Продажба на имоти в България. Продажба, недвижими имоти, апартаменти, къщи, парцели, сделки с имоти, земеделска земя, парцели, ново строителство, проекти.
Постоянни промоции на различните модели парапети. Направете вашето запитване сега! Изработка, доставка и монтаж на: *Алуминиеви парапети; *Стъклени парапети (стъклени системи); *Парапети от неръждаема стомана. Видове: • Стълбищни парапети• Парапети за тераси• Стъклени парапети• Стенни парапети• Преградни парапети• Комбиниран парапет със стъклена и тръбна преграда• Декоративни парапети с вертикални и хоризонтални тръби и решетки• Дъговидни парапети за стълбища, тераси, прозорци и прегради• Парапети за барово и ресторантьорско обзавеждане• Парапети за басейни и бани•Aлуминиеви огради. Алуминиеви парапети на най – ниски цени! БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД! ЗА КОЛИЧЕСТВА ОТСТЪПКИ! ЗА СТРОИТЕЛИ-ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ! БЕЗ СКРИТИ УСЛОВИЯ ! ЗАПЛАЩАНЕ НА ЛИНЕЕН МЕТЪР С ВКЛ. ДДС И МОНТАЖ! Извършваме монтажи на територията на цяла България. Направете вашето запитване сега! Директни вносители на елементи и профили за алуминиеви парапети.
Инвестиционни проекти - АРХИТЕКТУРА, Конструкции, Инж. мрежи, Геодезия, Ландшафт, КСС, ПБЗ, Кинотехнология, Акустика, Експериментална археология, Интериорен ДИЗАЙН, Консултации, Узаконяване и въвеждане в експлоатация на сгради и съоръжения, Проекти по Европейски програми, Инвеститорски контрол.
Килим World е най-големият вносител в Европа на ръчно връзвани текстилни изделия от естествени материали и с естествени цветове. Предлага вълнени, копринени и акрилни килими и пътеки. Персийски, класически, ориенталски, модерни, ексклузивни и дизайнерски.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.