download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 25/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Строителство и търговска дейност във връзка с продажбата на готов строителен продукт в сферата на жилищното, комунално-битовото и друго строителство; извършване на услуги със специализирана техника и лека строителна механизация; автомобилно транспортни услуги и отделни строителни дейности; инвеститорски, проектантски и консултантски дейности и офертиране в областта на строителството, маркетингова и търговска дейност.
Производство на: стоманобетонови елементи за промишлени едноетажни и многоетажни сгради; коритообразни елементи; елементи за сглобяеми огради, стоманобетонови тръби; бетонов и варелов разтвор, загоговка на арматура; гаражни клетки за леки автомобили. Изпълнение на строително-монтажни видове работи.
Извършва: строителство, ремонти, покриви, оценка и управление на имоти.
Издателска дейност - списание Жилища - рекламни материали, дипляни, брошури, календари, проектиране и строителство, недвижими имоти.
Разпространение и абонамент на печатни издания.
Официален представител на: японски лагери Koyo; чешки помпи Sigma Lutin за нуждите на ТЕЦ - питателни, циркулационни, шламови помпи, за чиста, отточна, канализационна вода; Dressta, Полша - производител на верижни машини (булдозери, багери и др.). Извършва проучване, проектиране, строеж, монтаж и пуск под ключ на помпени станции и пречиствателни станции за води, както и продажба на арматура.
Проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции, покривни сандвич панели за промишлени предприятия, складови бази, хладилни камери, навеси, хангари, спортни комплекси, както и поцинкована ламарина с или без прахово покритие с цвят по RAL и с дебелина от 0,5 до 1,25 мм. - производство на KONTI STEEL HELLAS S.A. - Гърция. Доставка и монтаж на индустриални врати за хладилни камери, офиси, санитарни и сервизни помещения произведени от MTH - Италия.
Официален вносител на системите на КНАУФ и АМФ, Германия. Внос, търговия, монтаж и проектиране на интериори с материали за сухо строителство. Изолации, окачени тавани, прегради, консултации и проектиране.
Разработка, производство, инженеринг и търговия с изделия на съобщителната промишленост, предаване на обекти под ключ, сервизно поддържане в гаранционен и извънгаранционен срок.
Произвежда богата гама изделия от тръбна конструкция (с хром-никелово или праховоелектростатично покритие) в комбинация със стъклени плотове или ПДЧ плоскост. Продукцията е предназначена за бита, офиси, обзавеждане на заведения за обществено хранене, както и търговси обекти за промишлени и хранителни стоки.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.