download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 36/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Внос от Германия на инструменти за строителството, градинарството, дърводелството, машиностроенето и бита.
Строителни елементи - линейни системи за повърхностно отвеждане на води от полимербетон, метал и PVC, предназначени за индустрията и бита. Механично пречистване на води с каломаслоуловители и бензинозадържатели. Мазнинозадържатели. Хигиена. Екология.
Хидро- и топлоизолации от основи до покрив. Химически продукти за строителството. Подови настилки на епоксидна основа. Материали за почистване на фасади и паметници на културата. Материали за антикорозионна и противопожарна защита на конструкции и др. Единствената у нас частна лицензирана преносима дигитална лаборатория за провеждане на топлотехнически изпитвания.
Пълен инженеринг в областта на капиталното строителство, т.е. проучване, проектиране, строителство, маркетинг и продажби на готови имоти.
Добив и преработка на инертни материали. Всички видове фракции от трошен камък за жп и пътни настилки. Пясък промит, пресят и непресят, филц за всички видове марки бетон.
Художествени уникални изделия от мрамор - стъпала, паметници, подпрозоречни первази, камини, парапети, балюстради, барплотове, фонтани, арки, колонади и др.
Огъване на стъкла по проект за мебели, витрини, витражи, стъклени елементи. Арт декорация за интериора.
Производство на щори. Производство на пластмасови изделия. Производство на шприц форми. Производство на тръбна мебел. Търговия с градински мебели.
Складова база, нова - 10дка, за сухи товари, пакетирани, възможност за склад -тип А (под митнически контрол).
Строителство и ремонти на коплексни обекти. Полирани (шлайфани) бетонови настилки. Индустриални саморазливни подове. Материали за бетонови настилки и индустриални подове: пластификатори, фибри, посипки, фуги, полиуретанови и епоксидни смоли. Механични пердашки и фрези за бетон и консумативи за тях.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.