download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 39/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Внос от Полша, Италия, Испания на: брави и заключващи устройства; строителен и мебелен обков; ролки, профили, елементи и аксесоари за плъзгащи врати; панти, автомати за врати; каси, сейфове, пощенски кутии; орнаменти за метални огради. Производство на: банково оборудване - сейфове, трезори /публични, нощни, хранилища/.
Проектиране и строителство на водоснабдителни и канализационни мрежи и съоръжения. Доставка и специализиран монтаж на полиетиленови (PE-HD), РVС и полипропиленови (РРR) тръби и фасонни части.
Търговия на едро и дребно с ВиК части и строителни материали. Фирмата разполага с магазини и складове в Пловдив и околността. Официален дистрибутор е на заводите Берг Монтана Фитинги - гр. Монтана, Сакар - гр. Свиленград, Видима - гр. Севлиево, както и официален представител на словашките производители IZOFLEX - предлагаща изолационни материали от пянов полиетилен и SAM - чугунова водопроводна арматура. Фирмата развива и манифактурна дейност по разфасоване на строителни материали - цимент, мозайка, мраморно брашно, гасена вар.
Строителство и обзавеждане.
Производство на: мебели от стъкло; стъклопакети; бронирани стъкла; огледала.
Специално подземно строителство - ЖП, пътни, аутобан и други тунели.
Извършва комплексно архитектурно проектиране в областта на новото строителство, преустройството, реконструкцията и интериора на всички видове сгради. Осигурява услуги за договаряне и доставка на строителни материали и обзавеждане.
Производство на пластмасова и алуминиева дограма, стъклопакети и окачени тавани. Доставка и монтаж на немска PVC дограма KOMMERLING.
Разпространение и абонамент на печатни издания. Главен разпрострнител на в. 24 часа и в. Труд.
Строителна и търговска фирма; търговия със строителни материали, плочки, санитарен фаянс, изолации, тръби ПВЦ и полипропилен, бои, лакове, железария и други. Дистрибутор на много български производители.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.