download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 51/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Проектиране, доставка и изграждане на отоплителни, водопроводни, климатични и вентилационни инсталации със съвремени технологии и материали за битови и промишлени обекти.
Прдизвежда и предлага мебели за дома: кухни, секции, гардероби, бюра, плотове, столове, бар столове, маси, антрета. За офиси и заведения по индивидуален проект. Вносни материали.
Търговия, счетоводни услуги, регистрация на фирми, строително-ремонтни услуги, метални конструкции.
Търговия с крепежни елементи; ВиК части; Обков за дограма; Монтажни, измервателни, металорежещи и дървообработващи инструменти; Авто инструменти; Ел. Инструменти SPARKY ELTOS; Водни помпи; Ел. Двигатели, Диамантени инструменти.
Агенция за недвижими имоти - продажба на нови жилища, офиси, къщи, магазини в София; жилища в строеж на разсрочено плащане. Отдаване на луксозни жилища под наем - краткосрочно и дългосрочно.
Производство и търговия с мебели, интериорни решения.
Продукти за груб строеж-фиксатори, закладни части за армиривка, аксесоари за кофраж, специализирани кофражни форми, кофражна смазка.
Изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма, окачени фасади, щори, комарни мрежи, стъклопакети. Строителство и довършителни работи.
Всякакви строителни и строително-ремонтни дейности. Голям опит в проектирането и изпълнението на обекти в сферата на медицинското обслужване.
Производство на мебели за баня от МДФ и ПВЦ, кухненски мебели, внос на винтове за дърво. Фабриката е в близост до София разположена на 4500 м2 площ.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.