download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 52/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Направа и монтаж на рулетки, решетки и метални врати. Експресни услуги.
Производство на пружинни пакети Bonnell, производство на еднолицеви и двулицеви матраци и хотелски легла; търговия.
Производство на: алуминиева и PVC дограма, прозорци, врати, окачени фасади, външни облицовки на сгради от алуминий, еталбонд, стъклопакети, стоманени конструкции. Проектиране на алуминиеви и стоманени конструкции за строителството. Продажба на алуминиеви и PVC профили за врати и прозорци.
Проектиране и монтаж на машини и съоръжения, ремонт на кранове и подкранови пътища, газови инсталции ремонт кранове и шибри. Инсталации за отопления и вентилация.
Проектиране, доставка и монтаж на отоплителни и слънчеви инсталации, печки на твърдо гориво, стоманени радиатори KORADO, български и италиански алуминиеви радиатори, котли на ток, газ и твърдо горивор, камини на твьрдо гориво, фитинги.
Комплексно проектиране, строителство, обзавеждане, дизайн, производство на PVC и алуминиева дограма.
Търговия на едро и дребно с крепежни изделия, ВиК, инструменти, обков, пирони.
Дейността на фирмата е насочена към търговия на едро с резервни части за хладилна, климатична и енергетична техника, термоизолационни панели. Продаваните термопанели са с по-високо качество и по-ниски цени, спрямо внасяните от други фирми в България. Нова номенклатура стоки е търговия с поцинкована, горещовалцована и студеновалцована ламарина, стоманени профили. 99% от стоката се закупува предимно от западна Европа. Основни доставчици, с които търгува фирмата и има сключени договори са: Thyssen Bausysteme GMBH Германия, Bitzer Германия, Danfoss-Maneurope Дания, Copeland Германия, Gelphafred Испания, Roller Германия, Behr Германия, Borasa Испания, Vermacold Белгия, Ince Италия.
Оторизиран дистрибутор на продуктите на Rannila, Финландия - строителни елементи и системи от тънкостенна стоманена ламарина (покривни и стенни профили, носещи профили, С-касети и др.).
Проектиране, производсвто и доставка на корпусна мебел по индивидуални проекти и серийно производство. Обзавеждане на офиси, хотели и частни домове.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.