download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 55/208 (2080 фирми общо)следваща >>
PVC и алуминиева дограма, структорни окачени фасади, витрини от 10мм стъкло, охранителни ролетки, гаражни врати, вътрешни и външни щори, тенти, метални конструкции, pvc облицовки на сгради.
Представител за България на ROMACON Pipeline Products B.V. - Холандия (www.romacon.nl). ROMACON е водещ европейски производител на аварийни и водовземни скоби за водопроводи и други продукти от неръждаема стомана за ремонт на водопроводната мрежа. Продуктите на ROMACON позволяват бърз, икономичен и постоянен ремонт на аварирали водопроводи и газопроводи. Производствения обхват включва голям асортимент продукти, за да се отговори на нуждите на всеки клиент.
Производство и експорт на улични и паркови фенери - тип РЕТРО, както друга оборудване за обществено потребление.
Търговия на едро с ВИК части.
Изработва поликарбонови конструкции, тенти. Представител на PVC дограма и алуминиева дограма, момнтаж и демонтаж. Разполага със собствен склад за продажба на едро.
Производство на конструкции от профилна и листова стомана, метални палети, кабелни скари, вентилационни заготовки, стелажи, нестандартни профили от ламарина, търговски павилиони и преносими офиси, каси за оръжие. Производствената листа включва: МЕТАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА ОКАЧЕНИ ТАВАНИ – ламели, касетъчни и растерни пана; ВЪЗДУХОВОДИ – правоъгълни, кръгли, регулиращи клапи, виброгасители, обтегачи. КАБЕЛНИ СКАРИ – прави и фасонни елементи, закрепвания; ЕЛЕМЕНТИ ЗА МОНТАЖ – окачвачи, дюбели за бетон; КОНСТРУКЦИИ ОТ ПРОФИЛНА И ЛИСТОВА СТОМАНА – метални палети, стелажи, оградни пана, гардероби за събличане, каси за оръжие, метални врати; ПРЕНОСИМИ ОБЕМНИ ЕЛЕМЕНТИ - търговски павилиони, офиси, портиерни.
Продажба на ел. материали и железария, ВиК и стоки за дома.
Доставчик на пълната гама професионално хотелско и кухненско оборудване, съоръжения и аксесоари за ресторанти, сладкарски цехове и кетъринг.
Проучване и проектиране на хидротехнически, хидромелиоративни, водоснабдителни обекти, ВЕЦ, геодезия за нуждите на кадастъра и строителството, концесионни анализи и оценителски дейности, екологични проекти и ОВОС.
Фирмата се занимава с производство на хладилни витрини, шкафове, камери. Комплексно обзавеждане на магазини, сладкарници, супермаркети и др. Има свободни мощности за металообработка, изработка на корпусна мебел, алуминиева дограма и обемни модули.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.