download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 6/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Търговия с материали за довършителни работи в строителството - настилки: мокети, ламинирани и PVC настилки; декоративни профили и елементи за интериорен и фасаден дизайн. Строително-ремонтна дейност.
Представителен магазин на Фасадекор, Видин - строителни мазилки и лепила. Предлага всякакви строителни материали, бои, латекси, оцветители, инструменти. Поръчка и доставка на място.
Внос на алуминиеви профили и аксесоари от система Alumil, внос на PVC профили и аксесоари от система Asaspen. Производство на алуминиева и PVC дограма. Търговия на едро.
Дистрибутор на системи за сигурност и компоненти - оптично-димни и термични детектори за пожар на System Sensor (USA, Italy), аудио-визуални средства за сигнализация и ръчни известители за пожар на KAC Alarm Company Ltd. (UK), системи за ТВ наблюдение на Vista (UK) и др.
Производство, доставка и монтаж на метални блиндирани, интериорни и гаражни врати. Официален представител на CR - Италия и Hormann - Германия.
Производство, доставка и монтаж на метални блиндирани врати. Официален представител на CR - Италия и Hormann - Германия.
Производство, доставка и монтаж на метални блиндирани врати. Официален представител на CR - Италия и Hormann - Германия.
Акрилни тангенторни вани-бели и цветни (14цвята), стенни хидромасажни системи, парни кабини, душ корита, душ кабини
Доставка, инсталиране и поддръжка на апаратура за: мониторинг на тунели, язовирни стени, мостове, свлачищни терени, сметища, технически кули, кейови стени и пр.; изпитване на пътни настилки и материали; мониторинг на замърсяване на води, почви, въздух; изпитване на строителни материали; метеоизмервания с агропредназначение и пр. Проектиране на системи за мониторинг. Геотехническо оборудване: сонди, пакери, нагнетатели, геомембрани и др.
Проектиране, производство и монтаж на сигнално-охранителна техника за автомобили и офиси. Системи за видео наблюдение и контрол на достъпа. Пожароизвестяване. Системи за дистанционно управление. Автоматични врати, охранителни ролетки. Структурно окабеляване.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 208 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.