download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Суровини

<< предходнастраница 10/20 (199 фирми общо)следваща >>
Фирмата е вносител на HDPE и MDPE тръби и фитинги за водопроводи, газопроводи, канализации, танкове за химически и агресивни течности. PPRC тръби и фитинги за водопроводи и канализации.
Търговия и форматиране на хартия, картон и мукава за нуждите на полиграфическата и картонажна промишленост. Доставки на копирна хартия и изделия от хартия за канцеларски нужди. Всичко за офиса от хартия.
Търговия с монтажна полиуретанова пяна, силикон за стъклопакети (вкл. полисулфид), чистител. Представител на Illbruck-Холандия. Търговия с мазилки, бои и латекси. Възможност за оцветяване в 10000 цвята.
ПОЛИПАК ООД предлага антикорозионни хартии и полиетиленови фолиа по метода VCI, всички опаковъчни хартии (гладка, крепирана хартия, екструдирана хартия с полиетиленово (PE) покритие, армирана с нишки), както и силиконизирани хартии за печене на тестени изделия, установки за разролване и рязане на хартия и полиетилен от ролки, опаковъчни машини, уреди за термично/ импулсно залепване на полиетилен. Фирмата е представител за България на немските фирми Karl Fislage GmbH &Co.KG (www.fislage.de), Fuchs Europe Schmierstoffe GmbH (www.fuchs-europe.de), Huedig+Rocholz (www.huedig-rocholz.de) и на шведската фирма Siluett of Sweden AB (www.siluett.se). Антикорозионните VCI хартии и VCI-полиетилен се използват за опаковане и защита на всякакъв вид метални изделия - от единични детайли до цели машини. Те намират приложение в различни стопански сфери като: производство на резервни части и възли, на инструменти, крепежни и свързочни елементи, в машиностроенето, електротехниката, автомобилостроенето, металургията и др. Подходящи са както за транспортни опаковки, така и за междинно складиране между отделните технологични процеси. Дълготраен и гарантиран защитен ефект -оптимален срок на защита 3 години. НЕ Е НУЖНО ИЗДЕЛИЯТА ДА БЪДАТ ОМАСЛЕНИ, А ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ОТПАДА ИЗМИВАНЕТО ИМ ОТ СТРАНА НА КРАЙНИЯ ПОЛУЧАТЕЛ НА СТОКАТА. ОПАКОВАНЕ И ЗАЩИТА ОТ КОРОЗИЯ – ВСИЧКО В ЕДНА РАБОТНА ОПЕРАЦИЯ! В хранително-вкусовата промишленост успешно се ползват силиконизираните хартии за изпичане на всякакъв вид тестени изделия. Хартиите се поставят в тавите и по този начин не се налага те да бъдат омаслявани и съответно почиствани. Оптимално всички хартии могат да бъдат ползвани многократно, като се спазва температура на изпичане до около 200 - 220 градуса. Продуктите, изпечени по този начин, лесно се отделят, не залепват, добиват еднаква добре изпечена хрупкава долна страна. Хартиите са с различни грамажи (40, 42, 70 г/м2) и освен на ролки или листи могат да бъдат доставени и като формички за мъфини, капсули, подложки, чинийки и мн.др. и това разширява още повече тяхното приложение. Използват се при изпичането на всякакви хлебни и сладкарски изделия, козунаци, торти, сладкиши, пици, замразени полуфабрикати. За изработването на гъвкави опаковки предлагаме екструдирани хартии в грамажи от 22 г/м2 нагоре, многослойни материали на база хартия + PE + Al в различни комбинации и мн.др. За да отговорим изцяло на нуждите на нашите клиенти предлагаме и специални стойки, установки и уреди, които са идеален помощник в процеса на опаковане. Те помагат както за по-лесното боравене с ролките хартия или полиетилен, така и за по-бързото им и прецизно разролване и рязане.
Търговия с инструменталнa и специалнa стоманa на склад в гр. Пловдив. Наличности на стомани Х12, Х12М, Х12МФ, Х12Ф1, 4Х13, 3Х2В8Ф, 4Х5МФС, 4Х5МФА, Р6М5, ШХ15 и др. Нарязване на заготовки по размери на клиента.
Химически завод, находящ се в гр. Велинград. Производственият асортимент е уникален за България и Балканския полуостров. Реализираният износ възлиза на 96% от продукцията на завода. Индустриална химия: алфа и бета пинен, камфен, лимонен, делта 3-карен, парфюмериен терпинеол, терпинолен, фенол и ксилол сулфонови киселини, флотационно масло; алкидна смола; боров и балсамов колофон; боров и балсамов терпентин; сикативи; дестилирани растителни мастни киселини; талови мастни киселини; пек; прахообразен и течен клей; фуранови смоли. Строителна химия: разредители на бои за пътна маркировка, нитроцелулозни лакове, полиуретанови лакове, автоемайллакове, алкидни, обикновени блажни, маслени и масленосмолни бои, кит, грунд, балсамов и боров терпентин; сребърен феролит; ръждопреобразувател; безири; алкидни лакове, грундове и бои, технически спирт; Продукти за бензиностанции: Октан пауър; Октан Пауър Спорт Рали, Цетан пауър; Дизелов антидепресант; антифриз; течност за чистачки; препарат за вътрешно почистване на автомобили; шампоан за външно почистване на автомобили; дестилирана и йонизирана вода; спирачна течност; подобрител за евродизел; гориво за моторни косачки и резачки; масло за смазване на вериги; масло за 2 и 4 тактови двигатели. Битова химия: лампово масло; масло за разпалване на скари, камини и BBQ; препарат за отстраняване на дъвки; препарат за почистване на стъкла и твърди повърхности; боя за коса; кола маска; белина; препарат за миене на съдове; хининова вода; препарат за пране на меки настилки и тапицерии; антистатик; обезпенител, ксилол. Заводът разполага с 4 лаборатории, подчинени на отдел “Иновации”. Проявява интерес към иновационни идеи и предложения за разработка и внедряване на нови продукти. Интересите на завода са насочени към търговски вериги, фирми с добре развита дистрибуторска мрежа и предприятия.
Фирмата търгува с химически рродукти, лубриканти и опаковки. Търговски представител за България на фирмите: 1.ELEMENTIS CHROMIUM-хромови продукти; 2.Al Matin-Опаковки от полипропилене и полиетилен; 3.SETRAL-лубриканти, гресове, масла.
Търговия с технически въглерод-сажди (N220, N330, N550 и др.), ускорители за вулканизация (MBT, MBTS, DPG, TMQ, Сулфенамид), натриев силикофлуорид (Na2SiF6), парафини, синтетични каучуци (SBR1705, SKI-3), PVC (суспензия и емулсия), пресовани листа от азбест (Паронит).
Производство на Биодизел и разпалка за барбекю. Инсталации и оборудване за производство на Биодизел.
Складово-производствена база със следната номенклатура на материалите: арматурно желязо, периодичен профил, арматурна мрежа, шини, плътни квадрати, горещо валцовани равностранни винкели, горещо валцовани П-образни, студено огънати П-образни, профилни тръби, черни и поцинковани електро заварени тръби, студено валцована и горещо валцована ламарина на лист и рулони, поцинкована ламарина на лист и рулони, поцинкована покривна ламарина LT 40, горещо валцовани IPE, HEA и HEB профили.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.