download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 10/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Консултации, внедряване и поддръжка на интегрирани информационни системи за управление на бизнеса – финанси, счетоводство, търговия и производство, на базата на напълно локализирани и съобразени с изискванията на българското законодателство програмни продукти (софтуер): Manager – програмен продукт за търговско управление насочен към дребния бизнес; Eurofasma – софтуерен пакет за изграждане на интегрирани информационни решения за управление на средни по размер фирми; Singular Enterprise (SEN) – интегрирана информационна система за планиране и управление на ресурсите на предприятието (ERP).
Предлага: метални конструкции, съдове под налягане, бойлери за хотели, ресторанти и др.; петролни цистерни - бензин, нафта и др.; технологични тръбопроводи. Извършва: Машинно-технологичен монтаж; Изграждане и ремонт на телфери, кранове, кранови пътища; Ремонт на мотокари; Газификация на дизелови двигатели.
Бизнес-планове за производствена и инвестиционна дейност за ползване на краткосрочни и дългосрочни заеми от кредитни институции; оценки на недвижими имоти и подобрения върху тях; оценка на земеделски земи; концесионни финансово-икономически анализи; оценка на активите - недвижимо и движимо имущество - терени, магазини, инфраструктура на обекти; ликвидационни анализи на предприятия - диагностика и оценка на възможностите за консолидация и санация; оценка на капиталовите и оперативните разходи; отчитане на инвестиционни разходи, вътрешен одит на разчетите.
Продажба на аудио и видео касети, игри и дискети за телевизионни игри. Отдаване на видео касети под наем.
Инженеринг, консултации, доставки, екология. Проучвателни, проектни и консултантски работи на електроенергийни обекти. Монтаж, ремонт и наладка на електро- и КИП оборудване. Инженеринг на електрофилтри и очистващи съоръжения. Доставка на материали, резервни части и оборудване от местно производство или внос. Проектиране, доставка и монтаж на електрооборудване и осветление за пожаро- и взриво - опасна среда.
Производство на: всякакви видове уплътнители за хидравлика и пневматика, вкл. нестандартни от висококачествени материали по 2 метода: класически /чрез матрици/ и чрез технологична линия Seal Jet на фирма Економос - Австрия /най-модерен метод за производство на уплътнители/; гумени смеси; запресови маркучи за високо и ниско налягане. Ремонтира: хидро- и пневмо- възли и агрегати; ДВГ; строителни машини и автомобили.
Промишлени химикали за: водообработка (котелна вода, санитарни системи, басейни), горивообработка, почистване на силно замърсени нагревни повърхности. Промишлени газове: ацетилен, кислород, фреони Du Pont, азот, аргон. Масла: всички видове корабни масла и нискотемпературни масла за хладилни и климатични системи. Генерално корабно снабдяване. Сервиз: хладилни и климатични системи, силова електротехника, управляващи електронни системи. Ремонт на всички видове контейнери. Оборудване на всички видове контейнери за превоз на: дрехи, вино, тютюн, сурови кожи. Измиване, дезинфекция и предтоварна обработка на танк контейнери, жп цистерни и автоцистерни. Продажба на всички видове контейнери. Кораборемонт: агентиране и брокераж.
Производство на текстилни етикети. Ръстови, съставни и фирмени марки. Етикети на хартия и картон, стикери.
Контейнерни превози и спедиция.
Компютри - софтуер и хардуер; обучение за компютърна грамотност.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.