download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 19/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Производство на транспортни опаковки от велпапе, книжни опаковки и книжен канап. Производство на детски, юношески и дамски облекла, спално бельо и постелен инвентар. Извършва печатарски услуги /бланки, формуляри, други/ и книговезки услуги. Разполага с База за рехабилитация в с. Вонеща Вода, общ. В. Търново - 100 легла и лиценз за извършване на рехабилитационна дейност.
Партньор при разработки в областта на управленските системи и информационните интегрирани високо-технологични софтуерни продукти. Разработва самостоятелни софтуерни и мениджърски проекти, в сътрудничество с други фирми и като подизпълнител при проектиране и разработка на програмни продукти в различни области. Огромен опит и квалификации в почти всички съвременни езици за програмиране (C++, Pascal/Delphi, Visual Basic, Java, SQL, и др.), развойни среди (Visual Studio, Delphi, Microsoft Office) и софтуерни технологии (Object Oriented Programming (OOP), Distributed Component Object Model (DCOM), Object Linking and Embedding (OLE), Data Access Objects (DAO), Active Data Objects (ADO), MFC, API, и др.).
Допълнително доброволно и задължително пенсионно осигуряване.
Лицензирана компания за допълнително пенсионно осигуряване с лицензия № 02/21.09.2000г на ДАОН. Има учреден Доброволен пенсионен фонд Съгласие с парични средства, Професионален пенсионен фонд Съгласие и Универсален пенсионен фонд Съгласие.
Проекто - конструкторска дейност; Хидравлика и пневматика; Електроника.
Асемблиране на КОМПЮТРИ, търговия с компютри, компютърна периферия, консумативи и софтуер. Комплексна РЕКЛАМА. Производство и доставка на всички видове ЕТИКЕТИ: с баркод, самозалепващи се, на ролка, с произволна форма, с променливи данни, текстилни, за електронни везни, за маркиращи клещи и др. Продажба на технически средства за производство и поставяне на етикети - принтери, маркиращи клещи, апликатори...
Конферентен туризъм - организиране на семинари и конференции. Кетеринг - организиране и провеждане на представителни коктейли, градински, барбекю и всички останали видове партита.
Организиране на специализирани изложения и търговски базари в градовете Благоевград и Сандански.
Извършва: организационно-психологическо консултиране в областта на психологически подбор на персонал; оценка на мотивацията за работа; сформиране на екипи и оценка на екипната съвместимост; анализ на работата в екип и изработване на стратегии за подобряването й; обучение на персонала в различни стилове и форми на общуване, социално-психологически тренинги; социометрични изследвания; провеждане на изследвания и изграждане на стратегии в областта на маркетинга и рекламата: маркетингови проучвания по конкретна поръчка с граждани - клиенти, фирми - клиенти, бизнес елит, анализ на рекламни и информационни форми; магазинна мрежа; анализи по конкретни проблеми на клиента въз основа на държавна статистическа информация и собствена база данни; фокус групи (групови дискусии); дълбочинни интервюта; антуражни наблюдения; социо-лингвистичен и психологически анализ на текстове и визуални реклами; имидж мейкинг процес (имидж стратегия, P.R.); консултации по трудово правни взаимоотношения.
Спортен туризъм.
< 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 296 >

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.