download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 20/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Музикално-продуцентска, издателска, импресарска дейност. Професионално звукозаписно студио, видеостудио, дигитален монтаж, графичен дизайн, печатна база, медийна, реклама. Производство на аудио и видеокасети, аудио-видео дублициране, тампонпечат на рекламни материали, професионална апаратура за озвучаване и осветление на концерти.
Kомпания от системата на ОРЕЛ-Г-ХОЛДИНГ АД. Tърговско представителство и посредничествo, в т. ч. по застрахователни услуги, извършване на финансово-счетоводни и правни услуги, консултантски услуги в областта на финансите, данъците, управленските структури.
Компания от системата на ОРЕЛ - Г - ХОЛДИНГ АД. Финансов, оперативен, инвентарен, реверсивен лизинг, на базата на диверсифициран портфейл по клиентска и стокова структура. Предлага стандартизирани 6, 12, 18 и 24 месечни договори за финансов лизинг.
Производство на: Касети за противопожарни хидранти; Стелажи, щендери, палети; търговско обзавежданел Метални врати, огради, декоративни решетки; Нестандартно оборудване, инструментална екипировка. Механична обработка: Обработка на ротационни детайли, Фрезова обработка, Рязане и огъване на детайли от листова стомана.
Компания от системата на ОРЕЛ - Г - ХОЛДИНГ АД. Придобиване на акции от предприятия, предложени за приватизация по реда на закона за преобразуване и приватизация на държавни и общински предприятия. Управление и продажба на акции; придобиване, управление, оценка и продажба на дялови и/или акционерни участия в български и чуждестранни дружества. Придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензи за използване на лицензи за използване на патенти, в които холдинговото дружество участва. Финансиране на дружествата, в които холдингът участва. Значими дялови участия в от инвестиционния портфейл: КРЕПЕЖНИ ИЗДЕЛИЯ АД - Пловдив; МАНУЕЛА АД - Хасково; ВТОРИ ЮНИ АД - Враца; ДИАМАНТ АД - Разград; ОРБЕЛ АД - Гоце Делчев; ЗКМО КОЧЕРИНОВО АД; ОРЕЛ-ЛИЗИНГ АД - София; БЗОК ЗАКРИЛА АД - София; ОРЕЛ - АГРО ХОЛДИНГ АД - София.
Спедиция, международен транспорт, опаковане и преместване на лични вещи от врата до врата.
Произвежда информационни системи за тежка и лека промишленост, туризъм, търговия, банково дело. Реселър на MICROSOFT за програмни продукти. Извършва финансово-счетоводни и правни услуги.
Издава каталог "Инфопакет строителство & обзавеждане".
Митническо агентиране; Спедиция; Застраховки Булстрад.
Регенерат, ремонт и сервиз на тежки автомобилни гуми. Внос и търговия в страната на: материали за студен регенерат на тежки автомобилни гуми; материали за ремонт на автомобилни гуми PANG; джанти за тежки автомобилни гуми, тежести за балансиране, вентили и др.
< 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 296 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.