download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 22/296 (2956 фирми общо)следваща >>
О.Р.А.К. Димитров, Петров Ко. е правна фирма, създадена през 1993 г. Предлага специализирани професионални услуги и консултации в областта на търговското право, приватизация и чуждестранни инвестиции, интернет и телекомуникации, интелектуална собственост и регистрация на търговски марки, данъчно право, трудово и осигурително право.
Туризъм, ваканции, екскурзии, On-Line резервации и заявки за цялостната гама от предлаганите от фирмата услуги, селски туризъм. Офиси: Пампорово - тел.: 03021/ 8242, 8348; факс: 03021/8364; Слънчев бряг - тел.: 0554/ 23 087, 23 089, факс - 0554/ 23 088
Предлага консултантски услуги в три основни области: Управление на Човешките ресурси, Управленско консултиране, Консултации в областта на здравето и безопасността при работа. В областта на човешките ресурси - анализ, оценка и определяне на стратегия за развитие на човешките ресурси; преструктуриране на предприятия; анализ, разработване и провеждане на курсове, в съответствие с нуждите от обучение; подбор на квалифицирани служители според изискванията на клиента; анализ на системите на заплащане, прилагани в компаниите. В областта на управленското консултиране работи по проекти, финансирани от програма ФАР и в сътрудничество с големи консултантски фирми. Разработва и реализация на бизнес планове; финансови анализи; отраслови анализи; анализ на конкурентоспособността на предприятията; маркетингови проучвания.
Сделки с недвижими имоти; пълномощни, декларации, договори за МПС, записи на заповед, завещания, съхранение на пари и документи, правни консултации, посредничество, легализация.
Юридически услуги - правно обслужване, консултации, изготвяне на договори, регистрации на фирми.
Осъществява и развива своята дейност в три основни насоки: Административни и юридически консултации; Счетоводни и данъчни услуги; Инвестиционен контрол и Независим Строителен Надзор.
Социални и маркетингови изследвания.
Консултации от високо квалифицирани специалисти по Международно търговско, Морско, Корпоративно, Финансово и Данъчно право. Правно съдействие и защита на български и чуждестранни плавателни съдове. Регистрация на офшорни компании.
Извършва: Научно-изследователска, проучвателна, проектантска, конструкторска, производствена и инженерингова дейност в областта на: добива и преработката на минерални и други суровини, селското стопанство, индустриалната топлотехника, екологията, строителството; Пробивно-взривни работи, концесионни анализи, отдаване помещения под наем; Обучение, квалификация и преквалификация на кадри; Търговска, транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина.
Международен транспорт и застрахователна дейност.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.