download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 27/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Търговия със селскостопански продукти, както и с препарати за растителна защита, минерални торове и посадъчен материал /семена/. През летния сезон снабдява и с перилни и почистващи препарати, както и с хавлиени изделия. Новосъздадена дейност на фирмата са счетоводни и юридически услуги, в т.ч. обучение и квалификация.
Комплексна научно-изследователска, проучвателна, проектна, консултантска и инженерингова дейности за минни обекти /подземна и открита експлоатация/, преработка на суровини, екологизация на производствената среда, финансови анализи, икономически оценки и бизнес-планиране на инвестиционни минни проекти.
Извършва реклама и дизайн.
Дървообработване. Производство на детайли от дърво: бук, дъб, иглолистна дървесина - парена, сушена. Счетоводни консултации и услуги.
Системна интеграция на компютърни системи и мрежи. Разработка и интеграция на софтуер и цялостни решения за обслужване на автосервизни фирми - АВТООФИС.
Асемблиране и продажба на компютри. Продажба на компютърна техника от реномирани производители. Продажба на компоненти, принтери, консумативи. Сервиз и техническа подръжка. Изграждане и поддръжка на мрежи. WEB Дизайн и Компютърна графика.
Официален вносител и гаранционен сервиз на OPEL и Шевролет, извънгаранционен сервиз на всички марки леки и лекотоварни автомобили.
Месечно и годишно счетоводно приключване на фирми, едностранно и двустранно счетоводно записване. Приключване на регистрирани по ЗДДС фирми (Магнитен носител, дневник за покупките, днивник за продажбите, декларации). Изготвяне на трудови и граждански договори, ведомост за заплати, Социални осигуровки, Здравни осигуровки, Допълнителни пенсионни осигуровки, Животозастраховки, Изготвяне и подаване на данъчни декларации към съответните поделения на ДС по чл.51, ал.1 от ЗКПО за дължимите от юридически лица и неперсонифицираните дружества данък върху печалбата, данък за общините и останалите корпоративни данъци, както и отчетите към тях.
Търговия с: кухненско обзавеждане и дограма от Англия; спортни уреди. Организиране на специализирани изложения: "Модерен дом" и "Образование, училища, колежи, университети". Частно основно училище, частна английска гимназия, частна немска гимназия.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.