download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 279/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Фирма "Алмер" се занимава с производство на опаковки. Пластмасови опаковки, пластмасови кутии, пластмасови кофи, пластмасови съдове, бутилки за безалкохолни, дамаджани за минерална вода. Разполагаме и с автоматични машини за пълнене на кофички.
Фондация "Кирил и Методий" предлага качествени обучения и езикови курсове за издаване на международни езикови сертификати. Вземете своя Кеймбридж сертификат, TOEFL, IELTS, SAT! Езиковите курсове включват английски език, немски език, испански език, както и японски език. Курсовете са двуседмични – интензивни, едномесечни, двумесечни с дневни и вечерни групи.
Денонощни ВИК услуги за гр. Бургас. Цялостно проектиране, изграждане и обзавеждане на ВИК инсталации. Системи за битово водоснабдяване. Локално отоплителни инсталации. Поддръжка, ремонт и абонамент. Къртене и пробиване на професионално ниво.
В детски магазин "Пумпал" ще намерите всичко необходимо за Вашето дете: бебешки и детски дрехи, обувки, пантофи, играчки, спално бельо, колички, креватчета, столче за кола, акумулаторни коли, спортни стоки, ученически раници и материали за ученика. Очакваме Ви онлайн на адрес www.pumpal.net или на място в магазина - кв. Дървеница, бл. 47, до вх. Г.
Искате да смените вратата на банята в панелното си жилище без да демонтирате касата? Ние имаме решението – алуминиеви и стъклени врати по системата Братя Градеви. Системата е разработена за панелките, защото демонтажът на касите на вратите в тях е изключително труден. Не е нужно дори да стеснявате отворът на касата. Вратите за монтаж са в различни цветове.
Ние от „Genius” сме на разположение за реализирането на Вашите идеи и решения, подсигурени от професионалното изпълнение на висококвалифицирания ни eкип от архитекти и дизайнери. Водим се от идеята, че всеки има нужда от своето местенце на спокойствие и хармония. Според нас стилът, индивидуализмът, уникалността, са неизменна част от добрия интериор. Ние предлагаме индивидуален дизайн, изпълнение на цялостни проекти до ключ, проектиране на мебели, 3D визуализации, обзавеждане, цветови решения, декорациии, авторски надзор и др.
Фирма Акропол Билд се състои от специалисти с богат опит в строителството на луксозни жилищни сгради, офиси и хотелски сгради в района на град Варна, както и извън него. Процесът се извършва със съвременни строителни материали и модерни методи. Всички строителни дейности се извършват под контрол на управителя и присъствие на технически ръководител. Работим с доказани доставчици на материали и специализирани услуги в строителството.
Предлагаме транспортни услуги от и до страната и чужбина. Дестинациите включват Европа, Близкия Изток и страните от ОНД. Автомобилен, жп, воден и въздушен транспорт, както и спедиция и логистика. Превоз на товари, стоки, групажни пратки, извънгабаритни товари, опасни товари и пратки изискващи АТА - Карнет. Предлагаме застраховка на товара, митническо агентиране, както и услуги със строителна и подемна техника.
Фирма "Eкоенерготех" ЕООД е специализирана в областта на проектирането и изграждането на автоматизирани инсталации за производство на екопелети, екобрикети от дървесна и селскостопанска биомаса. Фирмата предлага консултации, пълен иженеринг и сервиз при изграждане на инсталации с капацитет от 0,5 до 2 - 2,5 t/час на базата на влажна или суха дървесна биомаса, слама, слънчогледови люспи и др. селскостопански остатъци, а също и отоплителни инсталации за бита, обществени и промишлени сгради, използващи като гориво дърва, екопелети, екобрикети и енергийни трески.
Туристическа агенция "Дари Тур" организира групови и индивидуални екскурзии и почивки в страната и чужбина. Предлагаме оферти за евтини екскурзии с автобус и самолет, почивки на море, тиймбилдинги, зелени училища. Отстъпки до 20% за ранни записвания.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.