download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 284/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Производство и ремонт на електродвигатели.
Внос и търговия на мебелен обков и аксесоари за мебели: панти, водачи, винтове, крака, дръжки, закачалки, алуминиеви профили, мивки, аспиратори, кухненски плотове и механизми за вграждане, рафтоносачи, стреч фолио, мебелни лунички и още над 3000 артикула.
"Кетъринг? Сватба, коктейл, бал или доставка на хапки? Предлагаме Ви невероятна кухня и първокласно обслужване.
GALP ЕООД е строителна фирма, специализирана в строително - монтажни дейности извършвани от алпинисти, топлоизолация, хидроизолация и ремонт на покриви. Нашият екип има зад гърба си близо 10 години трудов стаж по специалността, а наши клиенти са били редица известни търговски компании и отделни домакинства. Предлагаме услугите си на високо ниво, подплатени с нашия опит и гаранция.
Проектиране и изграждане на локални отоплителни инсталации на твърдо и течно гориво. Ремонт на отоплителни инсталации всякакъв вид, както и тяхното премахване. Консултации на място и по телефон, съвети за изграждане на локални отоплителни инсталации на място и по телефон. Изготвяне на подробни проекти и ценови листи за локални отоплителни инсталации.
Консултантска организация със собствена действаща интегрирана система за управление по ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 и BS OHSAS 18001. Консултиране по европейско финансиране. Стандарти за социална отговорност.
Фирма "Смарт Хоум Системс" ООД предлага проектиране и изграждане на системи за домашна, сградна и индустриална автоматизация. Системите позволяват управление през Интернет и мобилни устройства.
Циклене, редене, пренареждане, шлайфане на паркети в Стара Загора, Раднево, Нова Загора, Казанлък. Професионално, безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с последен модел валови и дискови машини Bona. Фирма "Акция 2010" ЕООД предлага безпрахово циклене на естествен паркет, лакиране, редене и фугиране и безплатна консултация от професионалисти. Разполагаме и с пълна гама маркови лакове, допринасящи за дълготраен естетически вид и лесна поддръжка на подовите настилки.
Предлага мебели на търговска площ повече от 2 500 кв.м. Търговия с мека, корпусна и тръбна мебел, както и мебели от естествена дървесина, ламинирани плочи и МДФ с цени на производител. Фирмата е специализирана в комплексно обзавеждане на вили, офиси и домове (кухни, детски стаи, спални, трапезарии и хол). Изпълнява индивидуални проекти на клиента и предлага транспорт и монтаж.
Клима Терм 09 ООД предлага голям избор от климатични системи, икономични стенни и подови климатици, подово - таванни климатици, както и стенни мултисплит системи и системи за централна климатизация VRV и VRF. Изгражда и ремонтира климатични системи, вентилационни системи, централно, локално парно и соларни системи.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.