download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 285/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Фай Груп е сред лидерите в уеб дизайн индустрията в България. Предлагат се изработка на уеб сайт, оптимизация за търсачки, кампании в социални мрежи и провеждане и организиране на цялостна Интернет реклама.
PlatformaMedica.com e първата в България професионална мрежа в сферата на хуманната, денталната, ветеринарната и алтернативната медицина и фармация. Тя е предназначена да бъде в полза на всички представители на медицинските среди, както и на производители, търговци и фирми, предоставящи услуги пряко свързани с дейността на медицинските лица.
Нашият екип може да Ви помогне да стартирате своя бизнес - регистрация на фирми, абонаментно счетоводно обслужване, ТРЗ, подаване на ДДС декларации, изготвяне на ГФО и други административни услуги. Можем да сме вашия делови партньор и съветник, като Ви предоставим различен поглед върху вашите финанси.
Бизнес хотел - 3 звезди, в идеалния административен център, близо до Президентството, МОЛ София и главните търговски улици в София. Ресторант - 50 места, семейни и бизнес партита. Конферентна зала.
Ние ще ви доставим бързо и безпроблемно кошници с плодове, специални кошници, или само плодове, ако имате конференция, среща с клиент - единственото което трябва да направите е да се свържете с нас. Освен еднократна поръчка вие можете да направите абонамент и ние ще ви доставяме всяка седмица една или повече кошници с различни пресни и полезни плодове до вашият офис или дом. Безплатна доставка в рамките на София!
'NRJ Soft' е компания, занимаваща се с изграждане и поддръжка на системи и камери за видеонаблюдение, контрол на достъпа и автоматизация.
Центърът за развитие на управленски умения е създаден по съвместен българо - японски проект с участието на Японската агенция за международно сътрудничество (JICA) и Института за следдипломна квалификация (ИСК) при Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Проектът се изпълнява с подкрепата на Посолство на Япония, Министерството на икономиката и енергетиката на Република България и Азиатско -Тихоокеански университет Рицумейкан (Япония). Центърът предлага практически ориентирани курсове и програми отговарящи на потребностите и очакванията на българските предприятия, особено на малките и средните предприятия.
Продажба, доставка и монтаж на ВиК, парно отопление и електро - материали и инсталации. Ремонт на TV и аудио техника. Ремонт, продажба и поддръжка на хладилна и климатична техника. Ремонт, продажба и поддръжка на битови електроуреди. Шивашки услуги. Абонаментна поддръжка на ресторанти, офиси, частни хотели, домове и други.
Продажба, монтаж, сервиз, лизинг на автомобилни газови уредби (АГУ), газови инжекциони на пропан бутан и метан. Предлагаме качествени продукти на ниски цени. Работим с марките: BARDOLINI, CARGAS VEGA, BRC, LOVATO, TOMASETTO, ZAVOLI. Цялостно обслужване и диагностика на автомобили.
Доставка и ремонт на турбокомпресори за леки, лекотоварни и товарни автомобили, автобуси, микробуси, пътно - строителни машини, селскостопанска техника и др. Фирмата разполага със собствена сервизна база, оборудвана с всички необходими инструменти, технологии и машини от най - ново поколение за разглобяване, обезмасляване, почистване, бластиране, сглобяване и балансиране на турбокомпресори (Garrett, Mitsubishi, IHI, Holset, Toyota, KKK, Schwitzer и др.). С всеки ремонт на турбина се извършва диагностика на високооборотен стенд след ремонта.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.