download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 29/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Международен автомобилен транспорт и спедиция.
Международна транспортна дейност и спедиция.
--Разработване и дизайн на Интернет базирани приложения, web сайтове, портали, електронни магазини. --Изготвяне на мултимедийни CD-та и мултимедийни презентации. --Изготвяне на всякакви печатни рекламни материали. --Разработка на софтуерни решения за малкия и средния бизнес.
Стратегическо управление и контрол на инвестиции, финансово и организационно реструктуриране на активи в областта на: производството, търговията, услугите, инженеринговата дейност.
Производство на чугунени отливки от марките GG25, GG20, GGG50 с максимални размери 500х700х400 мм и тегло от 0,5 до 150 кг; двигателни мостове за мотокари произвеждани в България; водо и маслоохлаждащи радиатори за транспортни средства от мед и месинг; лицензиран склад за съхранение на стоки под митнически контрол с ТИР - паркинг и всички услуги свързани с митническо оформяне на документи, складиране и съхранение.
Международен транспорт и спедиция.
Пост-продукция, монтаж, анимация, специални ефекти, Реклами за киносалоните, трансфер на кинолента, филмов монтаж.
Изработка и печат на пликове за фирми и фотоателиета. Печатна и сувенирна реклама.
Строителство, преустройство и ремонт на всякакви видове обекти и извършване на всякакви видове строително монтажни работи; акредитирана строителна лаборатория за изследване на строителни материали и изделия, земна механика; агенция за недвижими имоти; свободни производствени складови бази, административни сгради за офиси за отдаване под наем.
Предлага счетоводни формуляри, офис-консумативи, канцеларски материали. Извършва копирни услуги, ламиниране, подвързване, комплексни безплатни доставки до офиса. Магазин: Ведомствена книжарница - бул. Скобелев 4.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.