download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 291/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Ремонт и сервиз на компютри. Преинсталиране на Windows. Изработване на сайт и онлайн магазин. Рекламиране в Интернет.
"Милтрейд" ООД извършва високоефективни дезинфекции, дезинсекции и дератизации от 1998 г. на територията на област Сливен, Ямбол, Стара Загора, Бургас и Хасково. Фирмата е лицензирана за борба срещу битови и складови вредители - мишки, плъхове, хлебарки, кърлежи, бълхи, мравки, дървеници, мухи, комари, оси и др. Извършва дезакаризации срещу кърлежи на обществени или частни тревни площи. Обслужва здравни и детски заведения, хотелски комплекси, училища, заведения за обществено хранене, производствени и преработвателни цехове, административни и жилищни сгради.
Предлагаме квалифицирани хамали и хамалски услуги на фирми, компании и частни лица на територията на град София и София - област. Разполагаме със собствен камион и извършваме транспортни услуги на вещи, багаж, мебели от офиси и жилища, както и преместване на различни товари, апаратура, машини, палета от всякакви обекти. С нашата огромна подготовка и комплексно обслужване от опитни хамали и различен капацитет по обем и тонаж товарни превози, ще съумеем да осигурим едно надеждно и комфортно преместване на Вашите мебели, независимо от тяхното количество, даже и по време на работния процес в офиса. Нашият екип се старае да създаде бързо, ефективно, надеждно преместване, както и да поддържа висок стандарт на услугите си за тези, които се нуждаят от хамалска услуга на територията на град София и област, и към страната.
Предлагаме услуги по чистене и извозване на разнородни отпадъци от различни обекти, изхвърляне на строителни отпадъци в насипно състояние или събрани в чували, мебели, дограма, вехтошарски боклуци, както и почистване на тавански помещения, гаражи, дворове, мазета, жилища и много други. Предоставяме контейнери, самосвали, бусове, камиони. Рязане на храсти, дървета. Разчистване на запустели терени, дворни места. Къртачни услуги и изкопни дейности. Екипът на Чистичко еу е сериозно подбран, за да Ви обслужи бързо, качествено и адекватно, като всяка възложена задача се изпълнява в срок, независимо от обема и количеството боклук, както и от трудността на изпълнение. Офериране на Вашата услуга става след предварителен оглед. Свържете се с нас, не губете време, не тънете в отпадъци – нека Ви помогнем!
Желаете преместване, професионални хамалски услуги или транспорт, ние от "Хамали София" ще отговорим на Вашите изисквания, като Ви предложим тези услуги с високо качество и на достъпни цени. Разполагаме с надежден персонал и поддържан автопарк, с който имаме готовност да направим възможно всяко преместване и да се справим с всички хамалски услуги за най-кратко време. Преместване на мебели, багаж, офиси, жилища, складове, магазини. Пренасяне на пиана, рояли, каси, сейфове, офис техника, медицинско оборудване, апаратура, машини. Товаро - разтоварни услуги. Продажба на кашони, опаковане. Транспортни услуги в София и страната с падащ борд, транспорт на всякакви стоки и товари до 5 т. Изхвърляне на строителни и битови отпадъци. Почистване на мазета, тавани, дворове, жилища, складове, гаражи, покриви. Къртачни услуги.
Клиниката разполага с три кабинета, просторна приемна, където на разположение на пациентите има колекция от филми, концерти и музика, както и библиотека с интересни книги. Можете да оставите личният си багаж в предвидените за това защитени отделения, а детето си в обособеният детски кът, където нашите асистенти ще се погрижат то да не скучае. В стерилизационната се осъществява пълен цикъл на дезинфекция и стерилизация, съгласно европейските изисквания.
Напечатай своя бизнес! Тайната за Вашият успешен бизнес с рекламни материали от ElitMK.com - всякакъв вид печатни рекламни материали: торбички, подаръчни торбички, рекламни торбички, хартиени торбички, цени, сувенирни хартиени торбички, хартиени и картонени опаковки, визитки, папки, плакати, каталози, грамоти, картички, менюта, брошури, фактури, покани, стикери, бланки, флаери (листовки), дипляни, формуляри, хартиени кубчета, етикети, подложки за хранене. Ние се наложихме на пазара с качество, коректност, достъпни цени и гъвкави схеми на плащане.
Рекламна къща Premium Reklama изработва външна и интериорна реклама, съобразена с целите и предпочитанията на нашите клиенти. Какво предлагаме? Предлагаме голямо разнообразие от рекламни продукти, като рекламни табели /стандартни табели, светещи табели, тротоарни табели/, облепяне на витрини и прозорци с перфо фолио, рекламни надписи от PVC фолио, матиране на стъкла с песъкоструйно фолио или наричано още фростфолио, PVC стикери за врати и прозорци, реклама от винил, рекламни пана, банерни стойки, рекламни знамена, билбордове, транспаранти и тенти, брандиране на МПС, печатна реклама, светещи букви, обемни букви от стиропор или фибран и др.
Разработване и отдаване правото за ползване на счетоводен софтуер от ново поколение, работещ като облачна услуга. Счетоводни услуги, одити, анализи и практически съвети, съобразени с действащото счетоводно и данъчно законодателство у нас и в Европа. Обучения и опреснителни курсове за счетоводители и главни счетоводители.
Хамали Груп е съвсем нова фирма на пазара и въпреки това ще останете очаровани в избора си на компания, предлагаща хамали и хамалски услуги на територията на град София и страната. Стремим се да осигурим най-качествените хамали и хамалски услуги, пренасяне на дома или офиса, като предложим и добри цени според избора на услуги, които ще изберете. Ние знаем колко е стресиращо едно преместване, което е свързано и с редица други проблеми, затова можем да улесним всички неприятности по подготовката, като предложим доставка на опаковъчни материали, план за преместване, товарене, разтоварване или друга хамалска дейност от която се нуждаете. Нашата група ще ви помогне с подготовката за преместване, като осигури опаковъчни продукти, опаковане на вещите, демонтажни, монтажни услуги на мебели, товарен транспорт и разбира се отзивчиви хамали, които ще преместят цялото ви лично имущество без много стрес, бързо и качествено.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.