download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 3/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Софтуер, компютърни мрежи. Производство и разпространение на икономически софтуер. Дистрибутор на Pervasive SQL.
Хотелиерство, ресторантьорство, туризъм.
Недвижими имоти, Покупко - продажби, Наеми, Управление, Консултации, Проектиране.
Маркетинг - търговски маркетинг, директен маркетинг, телефонен маркетинг; промишлен маркетинг, вино маркетинг, внос и износ.
Първия технологичен парк в България, член на Международната асоциация на научните и технологични паркове. Извършва научно-изследователска, проектантска, производствена, инженерингова и консултантска дейност в областта на електрониката, микроелектрониката, информационните технологии и производства в чисти помещения. Подпомага развитието на малки и средни предприятия в областта на високите технологии.
Реклама, Канцеларски материали, Офис консумативи, Електроника, Компютри, Офис мебели.
Строителство. Геоложки проучвания за вода, полезни изкопаеми, нефт и газ. Инженерно-геоложки проучвания. Проектиране и инженеринг. Импорт - експорт. Доставка на машини и резервни части за бранша.
Износ на лекарства за Русия; туристическа дейност. Предлага почивки на море и планина. Разполага и със завод за производство на работни дрехи, книжни материали и всякакви други.
Извършва основен и капитален ремонт на авиационна техника, въоръжение, бойни припаси, радиолокационни станции, автобронетанкова и автомобилна техника, военноморска техника. Притежава пълен лиценз за търговия с военна и специална продукция. Произвежда широка гама граждански продукти: селскостопанска техника и инвентар, доилна техника, пожарогасители, газови уреди, търговски павильони, стоки за бита, ауспуси за всички видове леки автомобили, инвалидни колички и др. Извършва услуги и ремонти с гражданско предназначение - изработка на инструментална екипировка, нестандартно оборудване, механична обработка на черни и цветни метали, плазменно разрязване на листов материал, галванични покрития, шлайф на блокове, колянови валове и обработка, експертни анализи и издаване на сертификат, леене под налягане на цветни метали, аргонови и CO2 заварки, автосервизни и дърводелски услуги и др.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 296 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.