download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 32/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Консултантски услуги в областта на маркетинга, рекламата, бизнес-стратегии и бизнес-планове. Подготовка за участие в панаири и изложби.
Финансови митнически данъчни консултации.
Lex.bg - Българският правен портал. Връзки с всички юридически бази данни и сайтове. Справочник на адвокатски колегии, съдилища, арбитри, прокуратури, вещи лица, законопроекти, държавен вестник, 100 най-ползвани закона, нотариуси, следствени служби и много други с пълна и актуална информация за тях. Членство в Lex.bg за юристи, даващо възможност за широк спектър от привилегии - личен профил с пощенска кутия без ограничение на паметта, стоки и услуги на юридическа тематика с големи отстъпки, форум, взаимомомощ за юристи, новини, връзки към интернет страници на вестници и други електронни медии, своевременно информиране за предстоящи събития с правна насоченост, като конференции, семинари и други, специален раздел за студенти по право и всичко, от което може да се нуждае един юрист в своята работа. Порталът има и английска версия, което дава чудесна възможност за двупосочни международни делови контакти в областта на правото.
Предлага правни консултации в областта на чуждестранните инвестиции, дружественото право, защитата на конкуренцията, търговското право; процесуално представителство по съдебни и арбитражни дела.
Консултантска дейност. Компютри, специализиран софтуер, сервиз. Център за обучение. ISP. Модерен Бизнес Център.
Извършва декорация (печат) на стъкло и порцелан, отпечатване на копирки за стъкло и порцелан: сито печат, тампонен печат.
Кейтъринг. Организиране на коктейли, партита, бюфети, кафе-паузи, сватби, официални обеди и вечери и др. Доставка на храна по домовете.
Кадастър, геодезия, проектиране, оценки покупко-продажби.
CD и Интернет базирани интерактивни презентации. CD списания. Решения за електронна търговия. Консултации, концепции и проекти за интернет. Издателски Системи за Интернет
Лазерно рязане на детайли от метал, дърво, пластмаса.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.