download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 40/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Организатор на международни бизнес срещи и български делови мисии в чужбина - ОНД (Русия, Украйна, Молдова, Казахстан, Киргизстан), Литва, Латвия, Аржентина, Уругвай, Словакия, Унгария и др.
Карго авиокомпания - извършва превози на товари по въздух.
Лицензиран туропераор, туристически агент, хотелиер и ресторантьор. Притежава два собствени хотела на територията на КК Слънчев бряг: х-л Иглика и х-л SUN PALACE /бивш Орион/, и бирария При Швейк в гр. Бургас. Предлага настаняване и хотелски резервации в страната и чужбина, организиране на пътувания, занимава се с детски отдих и туризъм.
Езиков център "Интелект" провежда интензивни и целогодишни курсове по английски и немски език. Работи се по съвременни образователни системи със засилен комуникативен подход. Целта на обучението е овладяване в най-висока степен на разговорния език.
Езикови курсове и образование в чужбина.
Услуги: научно-приложни разработки; експертни оценки; арбитражни анализи в Акредитираната институтска лаборатория; метрологично обслужване; научно-техническа информация; издателска и рекламна дейност. Произвежда: лепила за етикетиране, каширане и др. цели; фитокозметични-соли за баня, лосиони; препарати за бита. Търгува с: хартии, кашони, велпапе, опаковки, канцеларски материали, дървени въглища.
Извършва: инженеринг и проектиране; инвестиционни и икономически проучвания в транспорта и пътищата; разработки на проекти за концесии на пътищата и транспортни обекти; обществен транспорт и оптимизация на транспортната мрежа; бизнеспартньорство; мениджмънт и маркетинг на транспортни предприятия; технически одит и инвеститорски контрол; консултации.
Фундаментални и приложни научни изследвания, консултантска и експертна дейност, приложение на научните резултати в областта на: металознанието и термичната обработка, леенето, кристализацията, структурата и свойствата на метали и сплави, пластичността, якостта и разрушаването на материалите, екологично чисти високи технологии, съоръжения за производство на нови материали и изделия.
Международна спедиция.
Извършва: Импорт-експорт; Търговска, застрахователна и охранителна дейност; Реклама и маркетинг; WEB дизайн, изработка на софтуер, информационни и kонсултантски услуги; Кетъринг.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.