download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 55/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Внос и дистрибуция на пестициди срещу битови и складови неприятели. Извършва абонаментно третиране на хотели, ресторанти, болници и др. срещу хлебарки, мишки, кърлежи, мухи и др. Третира зърнобази и мелници срещу складови неприятели. Извършва консултации в областта на дезинсекцията и дератизацията.
Консултантски услуги по изграждане и внедряване на системи по качеството по ISO 9000. Сертификация на продукция, одити, обучение и подготовка на персонал.
Изграждане на музейна експозиция. Провеждане на изложби в страната и чужбина. Покупко-продажба на произведения на изкуството и антиквариат. Издателска дейност (каталози, списания и др.).
Произвежда и предлага следните продукти и услуги: Технологии, проекти и материали по защита от корозия; Всички видове галванични покрития, акодиране, оксидация; Разтвор за оксидиране чрез намазване, ръждопреобразуватели, флюсове, пуцинк-гланц инхибитори на корозията, консервационни смазки, разтвор за студено фосфатиране, лепила, цинк-грундове и китове, препарат против дървояди; PVT полимерна композиция за къртене с помощта на ютия; смазка за обувки и кожени якета; препарат против хлебарки, против мравки; Възстановява течащи казани от автоматични перални, огнезащитни покрития, комплексна сол РЧС за почистване цевите след стрелба. Продажба и внедряване на технологии.
Международен транспорт и спедиция.
Информационно и рекламно обслужване в Габровска област. Промоции в региона, рекламна кампания в областта. Издава вестник Габрово ДНЕС.
Реклама: сувенирна, визитки, бланки, календари, компютърен набор, подвързване, ламиниране, продажба на едро на консумативи за тях. Книжарница: канцеларски материали, печати, регистрация на фирми. На едро: фолио на Orafol; мастила и консумативи за ситопечат Argon; мастила за принтери Epson, Canon.
Проучване, проектиране, изграждане и инженеринг в областта на: водоснабдяването, канализацията, пречистване на природни и отпадъчни води, третиране на отпадъците и търговия в тази област.
Официален разпространител на международни студентски, младежки и преподавателски карти; самолетни, автобусни и ЖП билети; резервации в хотели и младежки общежития по цял свят; езикови курсове; почивки и екскурзии в страната и чужбина.
Проектиране и изпълнение на витражи - класическа техника и техника Тифани, за всички архитектурни стилове и интериори.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.