download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 56/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Израборка на луксозни менюта Рекламна фотография. Дизайн и предпечатна подготовка. Изработка на PVC карти: подходящи за клубни карти, пропуски, членски и абонаментни карти, с висококачествен пълноцветен печат, възможност за поставяне на златни или сребърни надписи.
Извършва: туроператорска, резервационна и информационна дейност. Предлага: екскурзии в България и чужбина; почивки на море и планина; туристическа информация и резервации; индивидуални турове из България; настаняване в хотели и частни квартири; балнеолечение и хобитуризъм; бизнес и конферентен туризъм.
Международен транспорт и спедиция. Разполага с цистерни, автовози и товарни автомобили.
Извършва: финансов лизинг, сделки с чуждестранни средства за плащане, консултации на дружества относно капиталовата им структура, промишлена стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги относно преобразуване на дружества и сделки по придобиване на предприятие, сделки с компенсационни бонове и компенсаторни записи.
Кетъринг за професионалното ресторантьорство.
Висококвалифицирани консултантски услуги в сферата на: фирмения мениджмънт; бизнес-планирането; инвестиционно и оборотно финансиране; приватизацията; финансовия инженеринг; мотивация на човешкия ресурс.
Проучване, проектиране, строителство на промишлени и граждански обекти, ремонтна дейност, инвестиране и консултации във връзка със строителството и недвижимите имоти.
Разпространение, дистрибуция, транспорт на печатни издания.
Печатна реклама: графичен дизайн, предпечатна подготовка, офсетов печат, дигитален печат, голямоформатен печат, арт и фото репродукции
Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации. Производство на въздуховоди, вентилационни елементи и съоръжения, вентилационни решетки.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.