download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 69/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Предлага: хидро- и топлоизолации; алпинисти - работа на трудно достъпни места; миене на прозорци - хотели, банки, офиси и др.; подготовка и боядисване по алпийски способ на комини, виадукти, калкани или цели сгради; ремонт и реставрация на фасади; хидро- и топлоизолация по алпийски метод; реклама - калканна живопис, участие в каскади и рекламни снимки и промоции, поставяне и поддръжка на транспаранти, билбордове и др.
Туроператор, турагент. Предлага: почивки, балнеология и резервации на хотели; чартърни полети и организирани програми: Турция, Кипър, Тунис, Испания; делови пътувания и семинари; самолетни билети и застраховки.
Комплексни офис решения. Продажби по каталог и чрез Интернет на продукти на водещи в бранша фирми: XEROX, 3M, REXEL, HP, BASF, PANASONIC, OKI, UMAX и др. Офис мебели по поръчка.
ПАРКОВЕ И ГРАДИНИ - ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО, ПОДДЪРЖАНЕ - декоративни настилки, външно и интериорно озеленяване, скални кътове, декоративни водни площи и др. Официален представител за България на поливни системи Rain Bird - дистрибуция, проектиране, монтаж, гаранционен сервиз.
Проектиране, доставка, монтаж, демонтаж и сервиз на отоплителни, ВиК и ел. инсталации.
Търговия с компютърна техника и софтуер. Ремонт на компютри. Рекламна дейност. Предпечат и печат. Обучение: специализиран център за професионално компютърно обучение - 6 нива.
Транспорт: вътрешен и международен - Италия, Франция и Испания. Превоз на живи животни и хладилни товари. Складова база и сервиз на товарни автомобили.
Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на облигации; финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва, както и иавършване на търговски сделки.
Логистични услуги - Вътрешна и международна спедиция на превозите по: железопътен транспорт, воден транспорт, автомобилен транспорт; Комбинирани превози; Превозване на извънгабаритни и тежки товари; Складова дейност; Митническо оформяне на товарите; Каргозастраховки; Контролиране движението на товарите. Определна насоченост при превоза от и за Балканите, страните на ОНД, Средна Азия и Кавказките републики, както и от Европа за България и Турция и обратно направление. Офиси в страната: Варна, Русе, Стара Загора, Горна Оряховица, Бургас, Свиленград.
Приватизационни сделки.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.