download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 72/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Извършва: Автомобилни превози в страната и чужбина; Логистична, складова и товаро-разтоварна дейност; Гаражни и автосервизни услуги; Пътна помощ и репатриране на автомобили; Годишни технически прегледи на колесни превозни средства; Продажба на: нови и употребявани резервни части за МПС; горива, смазочни материали и технически течности.
Дава автомобили под наем. Представителства в София, Пловдив, Бургас, Шумен, Сливен, Хасково.
Продажба на самолетни билети, пътнически и карго превози, редовни и чартърни полети.
Ремонт на летателни апарати и агрегати. Производство и ремонт на самолето-обслужваща техника и нестандартно оборудване и свързани с това дейности. Търговия с резервни части, материали и стоки, нестандартно метално производство и др. Ремонт на самолети тип АН-2 и хеликоптери МИ-2. Агрохимически услуги на коопериращи частни стопани със самолет АН-2.
Проектиране, изработка, монтаж и абонаментно поддържане на неонови реклами.
Агенция за недвижими имоти.
Агенция за недвижими имоти.
Извършва: Поемане на емисии на ценни книжа, сделки с ценни книжа (за своя и за чужда сметка) и посредничество за сключване на такива сделки, управление на индивидуални портфейли на клиенти, попечителска дейност, извършване на инвестиционни консултации относно ценни книжа, консултации и анализи на дружества относно финансиране на дейността им, капиталовата им структура, промишлена стратегия и свързани с това въпроси.
Kонсултантска агенция в областта на човешките ресурси. Занимава се с планиране, развитие и управление на човешките ресурси; професионален и психологически подбор на персонал; мотивация и обучение на кадри; тренингови обучения и др.
WebGate предлага професионални софтуерни услуги в следните области: Мобилни продукти- J2ME-базирани системи, Symbian приложения, цялостни клиент/сървър решения; Системи за комуникация – дискусионни форуми, онлайн центрове, др.; Системи за управление на съдържанието, разработка на уебсайтове; E-commerce – уеб-базирани B2B и B2C решения, електронни пазари; E-marketing – системи за Интернет маркетингови проучвания, електронни каталози; Консултация; Забавления – мобилни игри, забавни приложения за крайни потребители

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.