download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 9/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Митническо агентство, посредничество, консултации.
Компютърна техника - продажба и сервиз. Интернет доставчик. Интернет клуб. Компютърно обучение.
Заснемане на музикални, рекламни, документални и презентационни филми на професионални носители; изработване на радио спотове, предпечат, печат; отдаване на видео техника под наем (камери - бетакам, мини - дв; стативи; осветление); студио за монтаж.
Счетоводни услуги Финансово-икономически анализи
Директна покупка от строителното дружество на жилища, офиси, магазини и павилиони на пазари, с компенсаторни записи, с лихвоточки, на изплащане и до 30% отстъпка при плащане в брой. Отдаване под наем. Продажба на прозрачни и цветни покривни материали за тераси, оранжерии и зимни градини. Строителство, ремонт, услуги. Вълнообразни супер керемиди Ондура – USA.
Извършва: Kуриерски услуги. Бързи куриери за страната и чужбина.
В областта на информационните технологии: Производство, маркетинг, поправка и поддръжка на компютърен хардуер, както и всякакъв вид автоматизирани офис системи. Проектиране и внедряване в организации и фирми от публичния и от частния сектор на комплексни решения за системно интегриране, както и доставяне на необходимите услуги за тяхната работа и поддръжка. Проектиране, развитие, производство и маркетинг на компютърни софтуерни продукти. Проектиране и предлагане на мрежи за цифрово пренасяне на глас и данни. Оказване на консултански услуги в областта на информационните технологии и на комуникационните високо технологични системи. В областта на телекомуникациите: Проектиране, развитие, поддръжка и маркетинг на телекомуникационни продукти, телекомуникационни мрежи за пренасяне на глас и данни, както и тяхното доставяне и монтаж.
Разпространение и разработка на бизнес софтуер - счетоводство /McMaster/, складово стопанство /StockMaster/, заплати /McSalary/, кадри и ЛС /StaffMaster/. Разработка и разпространение на комплексни системи за автоматизация на управлението на търговски обекти /POSMAster/, които включват софтуерни модули и специализирани хардуерни устройства за търговски обекти /бар-код скенери и принтери, POS- терминали и др./
Спедиция, транспорт и склад под митнически контрол.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 296 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.