download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Селско стопанство

<< предходнастраница 11/34 (336 фирми общо)следваща >>
Производство на хляб и закуски. Търговия със селскостопански стоки.
Производство и търговия с изделия от термо и реактопласти каучук; търговия със селскостопански култури; производство и търговия със спортни коне.
Внос и търговия със селскостопански машини и инвентар: зърночистачни и семечистачни машини, сеялки за редови и житни култури - внос от Румъния, Турция и Италия; дискови брани, култиватори, тракторни щангови и вентилаторни пръскачки, резервни части; ремонтна дейност.
Търговия със зърнокомбайни, трактори, прикачен инвентар, резервни части и сервиз за тях. Регионален дистрибутор на CLAAS.
Износ на селскостопанска продукция и нейните производни - пшеница, слънчоглед, царевица, пш.трици, слънчогледово масло и др. Производство на селскостопанска продукция. Търгавия със селскостопанска продукция. Дистрибутор на Sollac за покалаено тенеке.
Износ на селскостопански продукти. Съвместна дейност със земеделските кооперации при производството на продукцията за износ.
Агенция за Земеделски земи.
Производство на плодове - вишни, череши и сливи на площ от 370 дка. Производство на брашна. Предстои засаждането на нови градини череши и вишни.
Отглеждане, развъждане на африкански щрауси, както и търговия с месо, кожи и яйца от тези птици.
Проектиране, производство и ремонт на карданни валове предназначени за селскостопанска техника, автомобили и индустриални съоръжения. Разполага с ковашко-пресови мощности за изковки до 10-11 кг. Термообработка. Сертифицирана по ISO 9001:2000
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 34 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.