download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Селско стопанство

<< предходнастраница 18/34 (336 фирми общо)следваща >>
Произвежда и предлага на пазара чистопородни и хибридни свине майки и нерези, както и прасета от всички възрастови групи.
Сифтуерна фирмата разработваща софтуер по поръчка и по собствени проекти. Собствен проект - "Агросистеми", програмен продукт за управление на агробизнеса. състоящ се от следните модули: Договори, земи, кооператори; Връзка с административните служби; Суми при рента и лично ползване; Движение на пари и стоки.
Наемане и обработка на земеделски земи. Търговия на дребно с хранителни стоки.
Производство и продажба на бензинови и дизелови двигатели за малогабаритна техника, сервиз и резервни части, моторни помпи и помпени системи, професионални моторни косачки, мотофрези, производство на метални детайли.
Инвентаризация на горски ресурси и биоразнообразието. Лесо-, Лово-, Паркоустройствени проекти, планове и програми. Планове за управление на защитени територии. Оценка на гори и земи от горския фонд. Маркиране на насаждения и изготвяне на съпътстващата документация Консултиране и подготовка на документация (социално-икономическа обосновка, бизнеспланове, тръжни досиета, ОВОС и др.) за кандидатстване по програма САПАРД.
Селскостопански портал. Всякаква информация от сферата на селското стопанство. Реклама в Интернет и Националното телевизионно предаване "АГРОФОРУМ".
Производство и търговия с етерични масла, предимно розово масло и лавандулово масло. Притежава собствена Дестилерия, розови и лавандулови насаждения.
Износител на семена, подправки, храни за птици: кориандър, шарен слънчоглед, черен слънчоглед, просо, тиквени семки, нахут, рапица, синап и др.
Основен вносител на всички видове торове за селското стопанство и семена за зелчуци. Основни продукти-водоразтоворими торове за капково напояване и листно приложение, микроелементи, органични торове, калиеви и комбинирани торове за почвено приложение, професионални семена за зеленчуци. Складове в гр. Стамболийски, гр. Първомай, гр. Бяла, гр. Варна.
Еко земеделие, производство, семена, торове, препарати, еко туризъм, картофи, ябълки, капково напояване, Таекуондо, масаж, автобус, реклама, ски, Пирин. 100% eko магазин в София.
< 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 34 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.