download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Селско стопанство

<< предходнастраница 21/34 (336 фирми общо)следваща >>
Изследване, производство и търговия с химически продукти. Предлага торове, семена за посев, препарати за растителна защита, киселини, натриева основа, амоняк, калцинирана сода, препарати за дезинфекция, дестилирана вода, електролит за оловни акумулатори, антифриз, незамръзваща течност за автостъкла, химикали по заявка, препарат за обработка на неръждаема стомана, флюсове за запояване, неорганични пигменти, течен сапун, ароматни композиции, ароматизатори за въздух и автомобили, заредени акумулатори.
Електрически материали и съоръжения за енергетиката и промишлеността. Комплексно оборудване на енергийни обекти - подстанции, трафопостове, електропроводи. Електрически съоръжения и табла. Работно и специално облекло за всички отрасли на леката и тежка промишленост - енергетика, строителство, хранително вкусова, химическа и др. Търговия и услуги - бензиностанции и газ станции, търговски обекти, охранителни фирми, лов и спортуване. Лаборатории и медицински обекти. Комбинирани фуражи и зърнени храни. Производство на комбинирани фуражи и белтъчни биоконцентрати. Търговия със зърно, фуражи, фуражни добавки и брашно.
Производство на лющен слънчоглед, белено тиквено семе, перлен ечемик, грухана пшеница, белена леща, белен боб, белен грах, голозърнесто просо, голозърнест овес, чубрица, джоджен, мента.
Търговия с трактори, инвентар и работни органи за плугове, култиватори, брани, фрези, сеялки, резервни части за китайски трактори от 14 до 35 к. с. и руски трактори Т 25, ЮМЗ, МТЗ, двигатели 15 к. с., селскостопански гуми, доилна техника и резервни части. Внос от Китай и Русия.
Произвежда:фуражомелки - 36 чукови, шнекове, бункери, цистерни, изваждащи апарати, ножица гилотинна; 6,3 перфорация на сита от ламарина, изтегляне на дъна за газови бутилки, смесители хоризонтални и вертикални.
Основни приоритети са изучаване и разработване на перспективни биотехнологични методи с цел внедряване в селското стопанство. Популяризация и разпространение на биопрепарати и биоторове за нуждите на органичното и конвенционалното земеделие. Най-важните принципи в работата на фирмата са индивидуален подход и създаване на максимално изгодни условия за клиентите. Органични и органо-минерални биоторове, биологични средства за растителна защита и биопрепарати за органично земеделие и оглеждане на екологични хранителни продукти и цветя.
Фирмата предлага проектиране, изграждане и ремонт на техника за доене на мляко. Производство на резервни части за доилна техника и каучукови изделия по заявка на клиента.
Отглежда и продава телета, юници и мъжки телета за разплод от племенно стадо - ЕРД, порода Симентал, направление месо.
Производство на фурни за печене на хляб, пици, закуски и тестени изделия.
Производител на селскостопанска продукция - пшеница, ечемик, овес, слънчоглед, царевица. Арендатор на 24 000 дка земеделска земя в землищата на гр. Летница, с. Крушуна, с. Г. Сливово, обл. Ловешка. От 2004 г. има одобрен проект по програма САПАРД за закупуване на нова френска земеделска техника. Фирмата извършва всички видове селскостопански услуги. Управител: Димитър Мачуганов.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.