download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Селско стопанство

<< предходнастраница 24/34 (336 фирми общо)следваща >>
Консултации в сферата на екологичното земеделие и животновъдство. Информационно осведомяване за живота в Българските села - селски туризъм, агробизнес, новини, екскурзии, имоти в селата, обяви за селскостопанска продукция, контакти с чужди фирми и др.
Фирмата разполага с кравеферма, намираща се в района на община Горна Малина. Отглежда 80 броя дойни крави и 28 броя теленца. Купуваме елитни крави.
Предлага БИОТОР от червен калифорнийски червей. Подходящ за обогатяване на почви и торене на всякакъв вид растения. Богато запасен с 16-те микроелемента, необходими за балансирано хранене на растенията и задържане на влагата в почвата. Съдържание на ХУМУС - 40,47% - по изследвания на акредитирана лаборатория. ПРИЛОЖЕНИЕ: За вечнозелени и цъфтящи стайни и градински цветя, за всички видове зеленчуци. Употребата му гарантира обагреност и стимулира растежа и развитието на растенията. Подходящ за отглеждане на ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТА ПРОДУКЦИЯ.
Информационно осигуряване за живота в българските села, агробизнеса, селския туризъм. Консултации в сферата на биологичното земеделие. Селски туризъм, екскурзии. Реклама и организиране на семинари и обучения в сферата на селското стопанство, селския туризъм, алтернативното земеделие. Консултации в сферата на недвижимите имоти в селата.
Производство на плодове и зеленуци.
Продажба на препарати за растителна защита в малки опаковки, торове, семена за зеленчуци и цветя, дребен селскостопански инвентар. Фирмата извършва компетентни агрономически и финансови консултации на всеки който се нуждае от помощ в своя бизнес или сфера на дейност.
Търговия с препарати за растителна защита, минерални торове, консултации.
Търговия със зърнокомбайни и трактори CLAAS - нови и втора употреба, резервни части и сервиз. АгроТехноЦентър с. Българене обл. Плевен /главно шосе Плевен - Русе/.
Търговия с резервни части за трактори - ТК80/82, МТЗ, ЮМЗ, Т 25, Т 54 В, Т 60 В; резервни части за дискови брани, фрези навесни почвообработващи; лемежи, отметателни дъски, плужни тела.
Произвежда и продава евро-палета стандартни и с размери на клиента, дъски, дървени каси, макари за ел. кабели, заготовки и др.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.