download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Селско стопанство

<< предходнастраница 31/34 (336 фирми общо)следваща >>
Изработване на Софтуер по поръчка Видеонаблюдение Уебсайтове по поръчка Софтуерни продукти
Фирмата е оторизиран търговски представител за България на словенският производител за биоцидни продукти Унихем. Предлага и сключва договори за дистрибуция на търговските марки "Ratimor" (примамки за плъхове и мшки) и "Biotol" и "Еfect" (инсектицид). Разполага с широк асортимент, изключително качество и добра ценова политика. Примамките са 4 вида - пелети, паста, кубчета и течна. Инсектицидите са течни и прахообразни форми против всички летящи и пълзящи насекоми. Притежаваме сертификат за качество (iso:9001 и iso: 14000), регистрация в Министерството на здравеопазването в България. При подписано целогодишно спорузомение за сътрудничество фирмата предлага: Т.О., безплатна доставка, бонусни пакети, фирменно обучение в Словения. Поръчайте сега за да имате спокойствие утре!!
-Производство на декоративни растения /дървета и храсти/ -Проектиране изграждане и подръжка на паркове градини и къщи.
Произвежда и продава - Плугове и резервни части за селско стопански машини и пътностроителни машини! има на склад ковани зъби за багери на преференциялни цени
Внос, търговия и заготовка на семена за зеленчуци и цветя, луковици, торове и препарати.
Системи за капково напояване, дъждуване и микродъждуване, автоматизирани поливни системи с потъващи хидранти, подходящи за паркове и градини и представителни площи. Търговия на едро и дребно с тръбопроводи, помпи, помпено оборудване и хидрофорни системи.
Производство на плодове и зеленчуци. Търговия със селскостопанска продукция ,торове и препарати. Агроконсулт. Счетоводни услуги в областа на селското стопанство. Транспорт на селскостопанска продукция.
Търговия с резервни части за трактори ЮМЗ МТЗ 952 Т-150 , комбайни НИВА, ДОН, Е-516, Е-517 и прикачен инвентар: кутиватори, дискови брани, плугове, сеялки. Дилър на нови трактори ZETOR и прикачен инвентар на UNIA Полша.
Торове и семена / царевица, слънчоглед, рапица, люцерна / * Препарати за растителна защита - хербициди, фунгициди, инсектициди * Селскостопанска техника -трактори, плугове, дискови брани, сеялки, пръскачки, торачки, култиватори, компактори, продълбочители, балеровъчни машини, горска техника * Агроконсултации
Белемезов ЕООД е представител на - Stihl – Германия 1. Моторни и електрически триони – характеризират се с висока мощност на мотора, компактна и удобна за работа конструкция, малко тегло, висока степен на сигурност и защита на човека и околната среда; 2. Моторни уреди за поддържане на зелените насаждения – съчетават висока производителност с просто обслужване, функционална сигурност и строго контролирано марково качество – моторни коси, храсторези, ножици за рязане на жив плет, електрически и бензинови кастрачки; 3. Уреди за обдухване и засмукване – използват се при необходимост от почистване на големи площи от целия нарязан материал или дървесни семена; 4. Пръскачки – удобно и икономично приложение в овощарството, градинарството, винарството и зеленчукопроизводството; 5. Уреди за почистване – пароструйки, водоструйки и прахосмукачки; 6. Строителни уреди – отрезно-шлифовъчни машини (ъглошлайфи) и пробивни уреди; - VIKING – Австрия – лидер в областта на градинската техника: 1. Косачки – много модели електрически и бензинови косачки за поддържане на тревни площи включително и самоходни косачки със седалка; 2. Градински дробилки – електрически и бензинови за раздробяване на мек материал и клони; 3. Уреди за обработване на почвата – моторни фрези. - AEG – Германия – лидер в областта на ръчни електроинструменти (бормашини, къртачи, шлайфове и др.) и консумативи за тях (свредла, шила и др.) - DRONCO – Германия – дискове за шлайфане и рязане (обикновени и диамантени) за метал и неметал. - STABILA – Германия – най-доброто в областта на нивелацията (нивелири). - HEFELE – Германия – мебелен и архитектурен обков. - FACOM – Франция – инструменти за професионалисти монтьори. - SANDVIK (BAHCO) – Швеция – водеща фирма за изработка на всякакви инструменти за метал и дърво. - BCS – Италия – осигурява резервни части. По заявка може и машина. Предлагаме и широка гама гръбни пръскачки и аксесоари за поливни системи внос от Италия. Фирмата има осигурен сервиз за гаранционно и извънгаранционно поддържане на всички предлагани уреди (и не само тук) с оригинални резервни части. Всички стоки се продават по цени еднакви с цените на вносителите.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.