download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Организации

<< предходнастраница 12/15 (150 фирми общо)следваща >>
Търговско изложение-договаряне на крайдунавските държави и Русия “ЕВРО ДУНАВ”, Представител на “ЕКСПОЦЕНТЪР” Печ Унгария,ТИДКД “ЕВРО ДУНАВ” Кълъраш Румъния Семинари, дискусионни форуми, международни конференции, програми в областта на икономическо, научно, културно и спортно, развитие на Дунавският регион; побратимяване със сродни градове и кантони от Щвейцария, и други държави, спомагащи за развитието на България. Мисия на БШД “Луи Айер” да предоставя актуална информация на членовете си и гражданите, да стимулира вътрешното и международно сътрудничество за икономическо развитие на Дунавския регион в областите екология, здравеопазване, култура, образование, наука, спорт, социална политика и управление, да изгражда широка мрежа от партньори. Набиране на средства за спонсориране на даровити деца, подпомагане на социални домове и други дейности в интерес на членовете.
Изработва стелажи, дисплеи от пастмаса, метали и дърво. Вакуум формоване, изделия от PVC, плексиглас и полистирол.
За по-добър и качествен живот на българските граждани. По-достъпно, по-справедливо и по-качествено здравеопазване в България.
Абонаментно счетоводно обслужване на български и чуждестранни фирми. Данъчно-правни консултации. Платени консултации по e-mail. Фирмата е член на АСКБ.
Електронно обучение. Онлайн курсове по езици, компютри, математика, природни науки, български език, литература, история, традиции. Учете и се забавлявайте през интернет.
Предприятие Кастро - реставрация и консервация на паметници на културата, иконопис и стенопис, обучение, квалификация и преквалификация по международни програми
Каталог българските фирми и бизнес организации в България. Описание и категоризиране на дейностите. Възможност да регистрирате Вашата фирма още сега.
КОНТРОЛ НА ДОСТЪП: магнитни или специални карти, персонални карти, жетони, ключодържатели, баджове. БИОМЕТРИЧЕН КОНТРОЛ на достъп и контрол на работно време чрез пръстов отпечатък, ирисови данни, лицев контур или комбинация. ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ: пълна гама от камери и различни устройства, осигуряващи наблюдение и запис, както локално, така и през интернет. ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ: универсални електронни брави, стопиращи ел. магнити. ПРОМИШЛЕНИ И БИТОВИ ВРАТИ: автоматика и врати /плътни и ролетни/ за гаражи, дворни места, складове и промишлени сгради. КПП: бариери, турникети и кабини в комплектация с автоматика и софтуер. ЗАДВИЖВАЩИ ЕЛЕМЕНТИ: пълна гама продукти на фирма "ROLLING CENTER", както и автоматично отваряне на капандури. СИГНАЛНО - ОХРАНИТЕЛНА ТЕХНИКА: алармени централи с възможност за комбинация с контрол на достъп и видеонаблюдение. ХОТЕЛСКИ СИСТЕМИ: терминали за енерго спестяване и управление на хотелски стаи. ЗАЩИТА ОТ АВАРИИ: датчици и системи за защита при изтичане на домакинска газ, агресивни газови емисии - взривоопасни и пожароопасни. ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ: локални ПИС, в комбинация със СОТ, както и цялостни системи според изискванията на СПАБ. GSM МОДУЛИ: енерго независими свободно програмируеми модули, които могат да управляват всякаква автоматика, както и да работят в комбинация с всяка от горе изброените системи. Двустранна връзка с потребителя, чрез SMS или CLIP. КОМПЮТЪРНИ ТЕХНОЛОГИИ: компютърни мрежи, сървъри и работни станции. СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛИРАНЕ НА АВТОМОБИЛНИЯ ТРАФИК: управление на пропускателни пунктове, посредством разпознаване на регистрационния номер на МПС.
Социален туризъм Организиране и провеждане на пешеходни, вело- и ски походи в планините.
Интернет магазин за маркови спортни стоки и оборудване: ски, ски обувки, автомати, сноуборд, туристически обувки, екипировка, маратонки, аксесоари, тенис на корт, ракети, раници, чанти, сакове, часовници - представителство на марките: Salomon, Briko, Prince, Diel, Puma, Nike, Head, Tyrolia, Swatch.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.