download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Организации

<< предходнастраница 15/15 (150 фирми общо)следваща >>
Главната цел на СНЦ "Здраве и морал" е да работи за изграждането и развитието на демократично общество и морални ценности, като възпитава уважение и грижа за отделния човек и желание за постоянно усъвършенстване и запазване на българските семейни традиции и ценности. През последните години във връзка с динамичните промени, ставащи във всички сфери на обществения живот в България нараства броя на невротичните разстройства – панически, тревожни, обсесивно-компулсивни, фобийни, конверзионни, депресии, както и реакции на стрес и разстройства в адаптацията. СНЦ " Здраве и морал " има разкрит Център за социална рехабилитация и интеграция на възрастни хора с психични разстройства, в който потребителите на психично здраве да намират помощ, като те самите бъдат обучавани да си оказват взаимопомощ и самопомощ при решаването на проблеми, свързани с тяхната изолация, нужда от лечение, защита от съкращение и намиране на работа. Екип от лекар психиатър, психолог, социален работник, арттерапевт и потребители на психично здраве работят с група бивши и настоящи потребители на психиатрична помощ. Работата е насочена към промяна на отрицателното отношение на потребителите на психично здраве, към психичното им разстройство, дори и към провеждането на лечение и връщане към предишния ритъм на живот. От друга страна се работи за преодоляване на психиатричната стигма – негативна нагласа на обществото към потребителите на психично здраве и страдащите от зависимости.
Лицензирани курсове за професионална квалификация и преквалификация от ЦПО Рапакс гр. София: грим, фризьорство, козметика, масаж, маникюр и ноктопластика, педикюр, хотелиер, ресторантьор, кетеринг, барман и сервитьор, готвач, социален работник, строител и др. Реални цени. Практика, диплома, работа.
Официален сайт на туристическо дружество "Руен" Пловдив. Член на БТС. Състои се от клубове по пешеходен туризъм, по алпинизъм, по планинско колоездене и клуб на ветераните.
Детски учебен център "Звезден водопад" предлага разнообразна програма за обучение на Вашите деца. Тя включва изучаване на български, английски, немски, математика, музика, различни дидактични, ролеви игри и други. Разполагаме с три логопедични кабинета – два в ж.к. Люлин и един в ж.к. Иван Вазов. Те се занимават с диагностика и терапия на езикови нарушения, ринолалия, дизартрия и други. Учебният център е и със статут на детска градина.
Асоциация "Солидарност" работи в областта на психосоциалното лечение на алкохолна зависимост (алкохолизъм), хазартна зависимост и наркоманиите (зависимост от наркотици). Основната дейност на асоциация „Солидарност” е развитие на програма за рехабилитация и ресоциализация на зависими от алкохол, наркотици и хазарт. Програма "Солидарност" е дневна терапевтична общност, създадена през 2003 г. и е с голям опит във възстановяването от хероинова зависимост. Наркоманиите (зависимостта от наркотици), алкохолизмът (зависимостта от алкохол) и хазартната зависимост представляват разстройства на поведението, които възпрепятстват нормалното функциониране на индивида в обществото. Именно поради това възстановителната програма на "Солидарност" се фокусира върху научаването и поведенческата промяна.
Центърът за развитие на управленски умения е създаден по съвместен българо - японски проект с участието на Японската агенция за международно сътрудничество (JICA) и Института за следдипломна квалификация (ИСК) при Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Проектът се изпълнява с подкрепата на Посолство на Япония, Министерството на икономиката и енергетиката на Република България и Азиатско -Тихоокеански университет Рицумейкан (Япония). Центърът предлага практически ориентирани курсове и програми отговарящи на потребностите и очакванията на българските предприятия, особено на малките и средните предприятия.
Ветеринарния център разполага с високо квалифициран екип от специалисти с високо качество на медицински, хирургични и превантивни грижи за вашия домашен любимец. Персонално внимание към всеки от нашите клиенти. Разполагаме с просторна приемна с рецепция и чакалня, отделни кабинети за прегледи на кучета и за котки. За първи път в гр. Перник във ветеринарна клиника има отделно помещение за следоперативни грижи и стационарно лечение на вашите любимци. Разполагаме и с аптека и зоомагазин, а скоро ще бъде открит и рентгенов кабинет. Ветеринарен център Перник разполага с монитор за следене на пациента по време на анестезия, стоматологична машина, ехографски апарат, апарат за кислородно дишане, отоскоп и много други. Заповядайте при нас!
Монтана днес - регионални новини и коментари, обяви, форуми, фирмен каталог, справочник, поздравления, блог, предстоящо, промоции, игри, фотогалерия.
Агенцията организира бизнес пътувания, мероприятия, конгреси и семинари. Благодарение на своя опит и контактите с редица международни туроператори, агенцията предлага на своите клиенти туристически услуги на атрактивни и конкурентни цени.
Аптечен дистрибутор. Ексклузивен представител на: • OMRON Healthcare (Япония) - инхалатори, апарати за кръвно и др. диагностични апарати; • Rudolf Riester GmbH (Германия) – диагностични медицински апарати; • TERMAX (България) - медицинска апаратура; • Crevil Cosmetics & Pharmaceuticals (Германия) - билкова козметика; • SUNLIFE® – P.V. mbH - хранителни добавки; • INPAD - DNG Medical Production - продукти за инконтиненция и др. български и чуждестранни производители. https://www.diniotc.com/ https://riester.bg/ https://dngmedical.bg/
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.